Vanatoare

Beretta A400 Xplor Action

Noul model Beretta A400 Xplor Action este prima semiautomata de vanatoare cu alice echipata – incepand cu modelul standard- cu un dispozitiv electronic care, printre alte functii, contorizeaza précis numarul de focuri tras cu arma respectiva.

Echipata cu toate dotarile care au facut din seria A400 un succes, modelul A400 Xplor este semiautomata pe care o poti folosi cu toata increderea, indifferent de vanatul vizat, munitia pe care o folosesti sau perioada anului in care vanezi. Versatilitatea acestui model creste si mai mult, prin faptul ca bascula armei este echipata din fabrica cu orificii unde se pot insera baze pentru montajul sistemelor optice de ochire de diverse feluri.

Capul pistolet sau computer-ul de bord al armei Beretta A400 Xplor

Beretta GunPod este un device electronic multifunctional, care vine in echiparea standard a armei A400 Xplor si este montat in capul pistolet al armelor din aceasta serie, care permite celui care le utilizeze sa:

  • numere totalul focurilor trase de arma (nu este resetabil si actioneaza ca un kilometraj in cazul unei masini, indicand gradul de uzura al armei)
  • numere partial o sesiune de focuri sau mai multe( pana la 7 sesiuni de focuri resetabile )
  • masoare temperatura exterioara in grade Celsius si Fahrenheit (termometru)
  • testeze munitia trasa

GunPod iti permite sa testezi sis a compari doua tipuri de cartuse diferite, chiar daca au acelasi tip de incarcatura, GunPod- ul Beretta este un device revolutionar si prin faptul ca numara focurile trase chiar fara baterie sau cu bacteria consumata, astfel ca utilizatorii nu pot ¨trisa¨ numarul total de focuri trase.

Beretta A400 Xplor Action2

Cel mai bun sistem de reducere a reculului din lume: -60%!

Kick-Off este singurul sistem de reducere a reculului din lume care foloseste doua amortizoare similare cu cele folosite in suspensiile din industria auto. Toate celelalte sisteme de reducere a reculului de pe piata sunt bazate pe deformarea unor material moi, cum ar fi cauciucul, poliuretanul sau insertii de polimeri. Care ar fi diferenta? Ei bine, imaginati-va cum ar fi sa conduceti o masina a carei suspensii ar fi facute din cauciuc sau din polimer…care ar fi senzatia resimtita la volan si cum s-ar comporta masina in traffic!

Un mare pas inainte cand vorbim de performanta. Moale, usor, facut sa alunece perfect cand duci arma la umar

Micro-Core este un recoil pad inovativ dezvoltat de Beretta pentru modelul A400 Xplor gratie experientei enorme acumulata in urma miilor de competitii in toata lumea si a feedback-ului utilizatorilor din toata lumea. Datorita tehnologiei open cell technopolimer, un material mai moale, mai usor si care aluneca mai bine decat cauciucul, recoil pad-ul Micro-Core expandeaza gradual si instantaneu, marind suprafata de contact la nivelul umarului si oferind armei un sprijin sigur si précis.

Beretta A400 Xplor Action3

Cu 36% mai rapida decat orice alta arma semiautomata

Mecanismul seriei A400 Xplor este o adevarata bijuterie a tehnicii, care face diferenta fata de orice alt sistem de pe piata prin viteza exceptionala de reincarcare. Atunci arma ta are cea mai mare viteza de raincarcare, sansele tale de a dubla un foc gresit initial, cresc proportional cu viteza de reincarcare.

Super viteza si performanta inegalabila

Blink este noul “motor” al seriei A400 Xplor, rezultatul complatarii perfecte a noului sistem de reincarcare Beretta pe baza de gaz, a sistemului rotativ de inzavorare a capului inchizator si a noului sistem de alimentare a magaziei de cartuse. Noul sistem Blink este in acest fel mai puternic si mai curat.

Tehnologia otelului

Steelium este tehnologia de productie a tevilor Beretta, care transforma otelul special tri-aliat in niste tevi exceptionale, atat prin calitatea otelului in sine cat si prin procesul de manufactura, cu adevrat unic.

Multumita adancimii forajului, tehnologiei de forjare la rece otelul tevilor Beretta A400 Xplor obtine caracteristicile necesare pentru a oferi cele mai bune performante balistice disponibile in ziua de azi.

Beretta A400 Xplor Action4

Performantele otelului

Geometria speciala a tevii Optima-Bore HP, a fost conceputa pentru a oferi performanta maxima, chiar si cu alice de otel geometry was conceived to offer. Grupajul ramane perfect uniform in orice tip de vanatoare, pus perfect in valoare de choke-urile Optima-Choke HP.

A400 Xplor Action

Design-ul unei pusti semiautomate nu a fost niciodata atat de frumos si functional in acelasi timp.
Din varful tevii si pana la garda tragaciului si pana la interfata recoil pad-ului, fiecare componenta a armei A400 Xplor a fost create sa optimizeze forma, greutatea si functionalitatea.

Leave a Comment