Vanatoare

Luneta Swarovski Z8i 0,75-6×20

,Cu noua luneta Swarovski Z8i 0,75-6×20, vezi mai mult, actionezi mai rapid.

Luneta Swarovski Z8i 0,75-6×20 a fost prezentata prima data de SWAROVSKI OPTIK la IWA 2018. Luneta  care oferă performanțe fără compromis pentru vânătoarea la goană, cu zoom de 8x, astfel încât să nu pierdeți nicio mișcare. Cea mai recentă capodoperă de la SWAROVSKI OPTIK prezintă noua mărire VIEWPLUS de 0,75x pentru un câmp vizual de 30%.

Funcția CLICKONE și reticulul D-I ajută vânătorul să se concentreze pe ceea ce contează în momentul crucial. Accesoriile funcționale sunt perfect adaptate lunetei, astfel încât să fie și mai ușor de utilizat dar oferă și o protecție optimă. Noua gamă de lunetă din familia Z8i este deja disponibilă pentru comandă.

“Vânătoarea la goană implică mereu situații surprinzătoare și foarte specifice. Trebuie să păstrați o imagine de ansamblu, să vedeți corect mișcarea din terenul dificil, apoi să acționați repede și în mod corespunzător în momentul crucial. Scopul Swarovski este de a ajuta vânătorul să facă față acestor provocări uriașe cu ajutorul opticii ideale, contribuind astfel în mod semnificativ la vânătoarea etică și responsabilă “. Astfel, Carina Schiestl-Swarovski, președintă a Comitetului Executiv al SWAROVSKI OPTIK, explică motivația în spatele celor mai recente inovații de la compania tiroleză.

Noua luneta Swarovski Z8i 0,75-6×20 – Experiențe intense

Zoom-ul de 8x într-un tub central subțire de 30 mm face posibilă vizualizarea in miscare, chiar și la distanță. Optica special concepută combină un câmp vizual de 30% mai mare oferit de VIEWPLUS cu o recunoaștere optimă a detaliilor. Noul model Swarovski Z8i impresionează cu un confort unic și o definiție fără compromisuri a imaginii pe întregul câmp vizual pentru fixarea rapidă a țintei, ceea ce face posibilă menținerea unei imagini de ansamblu chiar și în situații în care se schimbă rapid.

Intuitiv pentru utilizare

Funcția CLICKONE are un clic tangibil, astfel încât să știți când ați atins 1x mărire. Acest lucru face ca noul Z8i să fie complet intuitiv.

swarovski z8i

Individuale pentru nevoile dvs.

Ultimul membru al familiei Z8i poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale vânătorului, cu ajutorul accesoriilor selectate. Inelul TL face ușor și rapid reglarea inelului de zoom.

swarovski z8i tl

Turela balistică flexibilă BTF a lui Z8i poate fi folosită atât pentru corectiile pe verticală dar și pe orizontală, iar capacele de protecție a obiectivului SLP împiedică intrarea murdăriei în lentilele obiectiv și ocular.

Preturile acestui nou model de Z8i, sunt urmatoarele:

Pentru sistemul de prindere inele, tub de 30:

Z8i 0,75-6×20 L cu reticul D-i – 2296,3 euro

Z8i 0,75-6×20 L cu reticul 4AIF – 2544,6 euro

Pentru sistemul de prindere sina:

Z8i 0,75-6×20 L cu reticul D-i – 2346,2 euro

Z8i 0,75-6×20 L cu reticul 4AIF – 2604 euro

Reticule disponibile pentru luneta Swarovski z8i 0,75-6×20

După cum știți și din articolele anterioare, reticului 4AIF este un reticul convertibil. Modificarea acestuia din varianta de afișare punct în modul de afișare punct+cerc, făcânduse extrem de ușor prin apăsarea în același timp a celor două butoane + si -.

swarovski z8i reticul 4aif           

Dacă despre reticulul convertibil am mai vorbit în articolele anterioare, reticolul D-I este o premiera. A dispărut complet “crucea” lăsând reticulul “curat”, afișând discret doar punctul.

Luneta Swarovski z8i 0,75-6×20 Ca si toatele lunetele Swarovski Z8i, beneficiaza de reticulul cu iluminare in planul secund (planul ocularului)

Dacă măriți magnificația, reticulul nu-și schimbă dimensiunea. Mărimea imaginii se schimbă, dar nu și mărimea reticulului. Chiar dacă magnificația este mare, numai o mică parte din țintă este acoperită. Reticulul poate fi folosit pentru estimarea distanței într-o măsură limitată.

Acest model beneficiază de urmatoarele functii:

Funcția de memorie.

Când veți porni din nou iluminarea, se va activa automat cea mai recentă setare de luminozitate pentru ZI sau NOAPTE.

Funcția de închidere automată.

Dacă nu reglați luminozitatea timp de 3 ore ziua și timp de 5 ore noaptea, iluminarea reticulului se va opri în mod automat.

SWAROLIGHT

Modelele Z8i sunt echipate cu un senzor inteligent de înclinare care detectează dacă luneta armei se află în poziție de tragere și trimite această informație către unitatea de iluminare. Luneta se oprește dacă unghiul de înclinare verticală este mai mare de 70° (în sus sau în jos) dacă, de exemplu, puneți arma în poziție verticală.

O imagine de ansamblu a produsului puteti vedea in filmuletul de prezentare

Luneta Swarovski z8i 0,75-6×20 poate fi comandata la numarul de telefon 0728123877 sau direct in magazinul nostru de prezentare din Mogosoaia, soseaua Bucuresti-Targoviste nr.12A, judet Ilfov.

Ati vazut produsul de mai sus altundeva la un pret mai mic? Spune-ti-ne unde la support@magazindearme.ro si va garantam cel mai bun pret pentru toate sistemele optice Swarovski. Aveti parte astfel de cel mai bun pret si de cel mai bun service.

Lista completă de prețuri pentru sezonul 2017-2018 o puteți consulta AICI

Leave a Comment