Pistoale Airsoft

Pistoale Airsoft

There are 61 products.
Pistoale Airsoft
Se afiseaza 25 - 48 din 61 produse
 • SIG SAUER P226 E2

  Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni. Alte informatii: in partea inferioara, arma este prevazut cu sine de 20 mm pe care se poate monta lanterna/punctator laser

  lei 682
 • H K USP/AEP

  Un alt model exceptional pentru care cei de la Tokyo Marui au lucrat ore suplimentare pentru a-l scoate pe piata.

  lei 699
 • DESERT EAGLE 50 AE - HARD KICK

  Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni. Produs disponibil doar pe baza de precomanda !

  lei 744
 • CZ 75 SPRING

  Prezentul model are urmatoarele caracteristici: buton pentru eliberarea incarcatorului si piedica sunt functionale. Alte informatii importante: pachetul contine arma CZ 75, o punga cu circa 100 bile si manual de instructiuni.

  lei 149
 • M92F

  Avantajele modelelor fara sistem Blow Back sunt: consumul redus de gaz (intreaga cantitate de gaz este folosita pentru expulzarea bilei), nu necesita demontarea mansonului pentru mentenanta.

  lei 149
 • HI-CAPA XTREME.45

  Alte info: replica trage doar la foc automat si este prevazuta cu sina de 20 mm pt. montare lanterna/punctator laser. Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/desfundat teava si manual de instructiuni.

  lei 799
 • 1911 CUSTOM FOLLIAGE WARRIOR

  Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni. Recomandam folosirea bilelor de 0,20g si a gazului 144A , deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS! Produs disponibil doar pe baza de precomanda !

  lei 799
 • STRIKE WARRIOR

  Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni. Recomandam folosirea bilelor de 0,20g si a gazului 144A , deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS!

  lei 799
 • M93R2 AEP

  Alte informatii: piedica functionala si selectorul de tir pentru single shoot/full automatic. Pachetul contine: replica, tija de curatat/ desfundat teava, manual de instructiuni si o punga cu circa 100 bile (0,20g).

  lei 682
 • M9A1 AEP

  M9A1 de la Tokyo Marui, functioneaza perfect cu o baterie reincarcabila de 7.2 V ce se monteaza in slide-ul pistolului si poate trage pe ambele moduri: semi si full-auto. Aceasta armal reprezinta cu adevarat urmatoarea generatie de pistoale in airsoft. Constructia este solida iar incarcatorul metalic este detasabil.

  lei 699
 • COLT HI-CAPA - MODEL E GOVERNMENT - AEP

  Colt HI-CAPA model E Government, este un pistol cu actionare electrica, ce prezinta in partea exterioara si componente metalice: catarea anterioara si posterioara, siguranta, butonul de eliberare al incarcatorului, iar teava interna este placata cu nickel. Incarcatorul are o capacitate de 28 bile. Slide-ul este din plastic ABS foarte rezistent.

  lei 699
 • P226 RAIL

  Pachetul contine: arma P226 RAIL, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/desfundat teava si manual de instructiuni. Alte informatii importante: plaselele sunt tactice, hop-up reglabil. Recomandam folosirea bilelor de 0,20g si a gazului 144A  deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS!

  lei 749
 • HI-CAPA - DUAL STAINLESS

  Alte info: replica este prevazuta cu sina de 20 mm pt. montare lanterna/punctator laser. Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/desfundat teava si manual de instructiuni.

  lei 799
 • COLT 1911 M.E.U. (SOC)

  Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni. Recomandam folosirea bilelor de 0.20g si a gazului 144A , deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS!

  lei 893
 • M92F - SILVER SLIDE

  Pachetul contine: arma M92F, o punga cu circa 100 bile, glont panoplie, tija de curatat/desfundat teava si manual de instructiuni. Alte informatii importante: plaselele sunt tactice, hop-up fix. Partea inferioara a crosei este prevazuta cu orificiu pentru montarea cordonului de siguranta.

  lei 799
 • M9A1

  Pachetul contine: arma M9A1, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/desfundat teava si manual de instructiuni. Alte informatii importante: plaselele sunt tactice, hop-up reglabil. Partea inferioara a crosei este prevazuta cu orificiu pentru montarea cordonului de siguranta. In partea frontala arma este prevazuta cu sina de 20 mm, pe aceasta se poate...

  lei 799
 • M92F - SILVER FRAME

  Pachetul contine: arma M92F, o punga cu circa 100 bile, glont panoplie, tija de curatat/desfundat teava si manual de instructiuni. Alte informatii importante: plaselele sunt ergonomice din cauciuc, hop-up fix. Partea inferioara a crosei este prevazuta cu orificiu pentru montarea cordonului de siguranta.

  lei 799
 • DESERT WARRIOR 4.3

  Dupa o lunga asteptare si popularitatea modelului MEU si-a facut debutul inca un model unic marca Tokyo Marui. A fost lansat modelul Desert Warrior 4.3 si dupa design arata ca un 4.3 customizat.

  lei 749
 • SAMURAI EDGE

  Achizitioneaza acum la un pret EXPLOZIV pistolul luptatoarei Rebecca Chambers din jocul RESIDENT EVIL! Un produs sub licenta CAPCOM!Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni.

  lei 799
 • BIOHAZARD - P226 CUSTOM - SENTINEL NINE - LEON MODEL - GBB

  Alte informatii importante: arma vine ambalata intr-o cutie de transport din plastic ABS captusita cu burete, ceea ce o face mult mai rezistenta atat pentru transport cat si pentru depozitare. IMPORTANT: ACEST MODEL ESTE EDITIE LIMITATA!!!

  lei 1,240
 • DESERT EAGLE - HARD KICK - CHROME STAINLESS

  Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, tija de curatat/ desfundat teava si manual de instructiuni. Recomandam folosirea bilelor de 0.23g si a gazului PREDATOR Produs disponibil doar pe baza de precomanda !

  lei 849
 • Desert Eagle AEP

  Alte informatii: pistolul este prevazut cu sistem blow-back, siguranta se afla sub garda tragaciului. Tragaciul si siguranta trebuiesc apasate in acelasi timp, in momentul in care se doreste utilizarea pistolului. Pistolul functioneaza cu patru baterii AAA (R3), acestea se introduc in crosa pistolului.

  lei 209
 • H K MK23 SOCOM

  Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, cheie hop-up si manual instructiuni. Recomandam folosirea bilelor de 0,20g si a gazului 144A, deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS!

  lei 992
 • XDM-40

  XDM (X-treme Duty More) sunt o serie de pistoale semi-autimate, realizate din polimer, foarte asemanatoare cu predecesorul lor, pistolul HS 2000 (cel mai cunoscut in Statele Unite, ca Springfield Armory XD.

  lei 799

loc

Pistoale Airsoft