Magnus

Magnus

There are 16 products.

Vârful de gamă de la Leica o reprezintă linia Magnus. 

În conversațiile cu clienții noștri și în schimb direct de informatii cu vânători experimentați, descoperim cum ne putem îmbunătăți și mai mult produsele. Leica Sport Optics a dus acum seria de succes de lunete Magnus la nivelul următor. Modelele Magnus din a doua generație sunt însoțitori f...

Vârful de gamă de la Leica o reprezintă linia Magnus. 

În conversațiile cu clienții noștri și în schimb direct de informatii cu vânători experimentați, descoperim cum ne putem îmbunătăți și mai mult produsele. Leica Sport Optics a dus acum seria de succes de lunete Magnus la nivelul următor. Modelele Magnus din a doua generație sunt însoțitori foarte fiabili și flexibili pentru fiecare vânător și furnizează imagini foarte clare și cele mai echilibrate tonuri de culori. Linia de lunete Magnus i oferă soluția potrivită pentru toate tipurile de vânătoare - de la vânătoare la goană până la vânătoare de distanta lungă.

Proximitate apropiată, câmp larg de vedere

Lumea prin ochii lui Leica

Ceea ce face ca Leica să fie atât de speciale este câmpul vizual superior. 
Când este combinat cu o supresie eficientă a luminii rătăcite, o transmisie excelentă și un contrast maxim pentru imagini luminoase, acest lucru garantează identificarea sigură a țintei în orice situație, chiar și atunci când condițiile sunt dificile.

Bucurați-vă de libertatea de a privi, fără a fi distras de efectele de tunel(vinietare)  atunci când contează cu adevărat. 
Câmpul vizual extrem de larg oferă o luminozitate subiectivă a imaginii decât câmpurile de vedere mai mici, iar câmpul de vedere mai mare al lui Magnus vă oferă o experiență de vânătoare mai sigură. 
Gama de mărire mai mare asigură un spectru de aplicații enorm și face din Magnus i cel mai bună lunetă pentru fiecare tip de vânătoare. 
Magnus 1.5 - 10x42 i, de exemplu, este însoțitorul perfect pentru vânătoare conduse, urmărire și vânătoare din observator, precum și pentru vânătoare montane.

În același timp, a trebuit să fie satisfăcute cerințe tehnice ridicate pentru a produce seria Magnus, astfel încât să fie garantată calitatea fără compromisuri și fiabilitatea 100% - oferindu-vă flexibilitate și precizie maximă atât pentru tragerile la distante scurte, dar și pentru distanțe mari.

Iluminare perfectă a reticulului

Convingător în toate condițiile de lumină

Funcționalitatea și ușurința de manipulare sunt printre cele mai importante aspecte ale dezvoltării produsului. 
Acesta este locul în care Leica combină ani de experiență cu inovația tehnologică, cu rezultatul că  lunete Leica din seria Magnus permit vânătoare sigură chiar și în condiții de lumină nefavorabile.

Acest lucru este asigurat de mecanismul de reglare extrem de precis care reglează punctul iluminat. 
Controlul sensibil al luminozității oferă o setare de zi / noapte și este reglabil în 60 de pași micro.
Acest lucru este posibil prin apasarea butoanelor perfect asezate in cea mai intuitiva pozitie pentru tragator.
 
Cu funcția apăsați și mențineți, puteți parcurge întreaga gamă și stocați ultima setare de luminozitate. 
În plus, funcția automată și dezactivare inteligentă a reticulului prelungește considerabil durata de viață a bateriei, oprind iluminarea atunci când nu este necesară, de exemplu atunci când se află într-o poziție necorespunzătoare. 
Aceasta activeaza/dezactiveaza, dupa 3 minute, sistemul de iluminare cand luneta este culcată sau sprijinită. Porneste rapid atunci cand este ridicata in pozitie de tragere.

Provocarea dezvoltării punctului perfect iluminat constă în găsirea echilibrului dintre „cât mai mic” și „sensibil de mare”. Leica a găsit soluția cu un punct iluminat foarte mic, care este atât de fin încât acoperă ținta doar minim, dar este în același timp clar vizibil. 
Pentru reticule, Leica se bazează pe o tehnologie cunoscută sub numele de “phase gratings”, în care structurile nano sunt gravate în sticlă, modelând lumina cu o eficiență ridicată. Așa păstrezi o imagine de ansamblu perfectă și identifici întotdeauna fiecare detaliu important - pentru o vânătoare sigură și de succes.

Perfecțiune optică

O viziune mai bună înseamnă o direcționare mai sigurăDatorită acoperirilor lentilelor cu plasmă multistrat, Leica atinge fidelitatea culorii naturale și o transmisie excepțională a luminii. 
În timpul construcției, lentilele sunt acoperite cu straturi de plasmă care au doar câțiva nanometri și sunt evaporate în vid, folosind un proces plasmatic la temperatură ridicată. 
Toate lentilele sunt fabricate exclusiv din sticlă produsă de producători extrem de respectați - pentru o absorbție minimă.

Fiecare lunetă oferă o vinietare deosebit de scăzut - pentru o putere maximă de colectare a luminii, în special la mărire redusă.

Leica deține o expertiză extraordinară când vine vorba de suprimarea luminii rătăcite. 
Pentru simularea luminii rătăcite și a reflecției, Leica folosește propriul său software.
Optimizarea distanțelor, diametrelor și a razelor lentilelor a fost mereu o prioritate.

Contrastul maxim înseamnă: negrul este negru și nu gri închis; albul este alb și nu gri deschis. 
Optica cu rezoluție ridicată își poate realiza adevăratul potențial doar cu contrast maxim. Folosind o combinație de suprimare a luminii rătăcite, o selecție de tipuri superioare de sticlă și forme de lentile îndrăznețe și extreme, Leica creează un contrast fantastic, oferindu-vă imagini precise și detaliate, chiar și în lumină slabă.

Mai puțin
Mai mult
Se afiseaza 1 - 10 din 16 produse

loc

Magnus