Fortis

Fortis

There are 14 products.

Leica Fortis

Segmentul mediu de lunete premium oferite de renumitul producator german. 

Cu noul Fortis 6, Leica combină un design puristic cu performanțe de imagistică optică ridicate. Cu o pupila de ieșire cu până la 50% mai mare și un câmp de vedere extrem de larg la o mărire minimă, Leica Fortis 6 este astăzi luneta din clasa 6 x zoom. Recuno...

Leica Fortis

Segmentul mediu de lunete premium oferite de renumitul producator german. 

Cu noul Fortis 6, Leica combină un design puristic cu performanțe de imagistică optică ridicate. Cu o pupila de ieșire cu până la 50% mai mare și un câmp de vedere extrem de larg la o mărire minimă, Leica Fortis 6 este astăzi luneta din clasa 6 x zoom. Recunoașterea excelentă a detaliilor și claritatea unică a imaginii oferă un confort deosebit de mare până la ultimele minute ale zilei. Construcția robustă face ca Leica Fortis 6 să fie rezistentă la impacturi și căderi și garantează fiabilitatea funcțională în orice situație de vânătoare.

6 x zoom pentru posibilități de vânătoare flexibile și versatile
Aprobat în câmp.


Indiferent dacă trageți de pe un scaun înalt, de la urmărire sau de la o vânătoare condusă - noile lunete Leica Fortis 6 sunt performante și robuste.

Dotate cu toate elementele tradiției Leica: combină designul puristic al lunetei cu imagini optice de performanță ridicată.
Astfel stabilind un nou punct de reper în domeniul ingineriei optice din clasa zoom 6x.

Gama mare de ajustare a extinderii permite utilizarea flexibilă pentru diferite tipuri de vânătoare.

Câmp de vedere extrem de larg
Identificare țintă mai sigură și mai rapidă


Cu o vizibilitate maximă și o imagine de ansamblu extrem de largă, câmpul de vedere remarcabil la 1 x mărire asigură mult mai multă siguranță și succes de vânătoare.


Design puristic și construcție robustă
Combinația perfectă între performanță și design.Sofisticarea lor tehnică în fiecare detaliu garantează o fiabilitate absolută chiar și după ani de utilizare și subliniază valorile pe care Leica le-a reprezentat de mai bine de 100 de ani: designul produsului axat pe elemente esențiale, precum și capodopere mecanice și optice de calitate premium.

Mai puțin
Mai mult
Se afiseaza 1 - 10 din 14 produse

loc

Fortis