Fortis

Fortis

There are 4 products.

Leica Fortis

Segmentul mediu de lunete premium oferite de renumitul producator german. 

Cu noul Fortis 6, Leica combină un design puristic cu performanțe de imagistică optică ridicate. Cu o pupila de ieșire cu până la 50% mai mare și un câmp de vedere extrem de larg la o mărire minimă, Leica Fortis 6 este astăzi luneta din clasa 6 x zoom. Recuno...

Leica Fortis

Segmentul mediu de lunete premium oferite de renumitul producator german. 

Cu noul Fortis 6, Leica combină un design puristic cu performanțe de imagistică optică ridicate. Cu o pupila de ieșire cu până la 50% mai mare și un câmp de vedere extrem de larg la o mărire minimă, Leica Fortis 6 este astăzi luneta din clasa 6 x zoom. Recunoașterea excelentă a detaliilor și claritatea unică a imaginii oferă un confort deosebit de mare până la ultimele minute ale zilei. Construcția robustă face ca Leica Fortis 6 să fie rezistentă la impacturi și căderi și garantează fiabilitatea funcțională în orice situație de vânătoare.

6 x zoom pentru posibilități de vânătoare flexibile și versatile
Aprobat în câmp.


Indiferent dacă trageți de pe un scaun înalt, de la urmărire sau de la o vânătoare condusă - noile lunete Leica Fortis 6 sunt performante și robuste.

Dotate cu toate elementele tradiției Leica: combină designul puristic al lunetei cu imagini optice de performanță ridicată.
Astfel stabilind un nou punct de reper în domeniul ingineriei optice din clasa zoom 6x.

Gama mare de ajustare a extinderii permite utilizarea flexibilă pentru diferite tipuri de vânătoare.

Câmp de vedere extrem de larg
Identificare țintă mai sigură și mai rapidă


Cu o vizibilitate maximă și o imagine de ansamblu extrem de largă, câmpul de vedere remarcabil la 1 x mărire asigură mult mai multă siguranță și succes de vânătoare.


Design puristic și construcție robustă
Combinația perfectă între performanță și design.Sofisticarea lor tehnică în fiecare detaliu garantează o fiabilitate absolută chiar și după ani de utilizare și subliniază valorile pe care Leica le-a reprezentat de mai bine de 100 de ani: designul produsului axat pe elemente esențiale, precum și capodopere mecanice și optice de calitate premium.

Mai puțin
Mai mult
Se afiseaza 1 - 4 din 4 produse

loc

Fortis