Lunete Leica Fortis

Lunete Leica Fortis

There are 14 products.

Cu noul Fortis 6, Leica combină un design purist al lunetei cu o performanță ridicată a imaginii optice. Cu o pupilă de ieșire cu până la 50% mai mare și un câmp vizual extrem de larg la mărire minimă, Leica Fortis 6 este astăzi luneta din clasa zoom 6 x. Recunoașterea excelentă a detaliilor și claritatea unică a imaginii oferă un confort extrao...

Cu noul Fortis 6, Leica combină un design purist al lunetei cu o performanță ridicată a imaginii optice. Cu o pupilă de ieșire cu până la 50% mai mare și un câmp vizual extrem de larg la mărire minimă, Leica Fortis 6 este astăzi luneta din clasa zoom 6 x. Recunoașterea excelentă a detaliilor și claritatea unică a imaginii oferă un confort extraordinar de observare până în ultimul minut. Construcția robustă face ca Leica Fortis 6 să fie rezistentă la impacturi și căderi și garantează fiabilitatea funcțională în fiecare situație de vânătoare.

Zoom de 6 x pentru posibilități de vânătoare flexibile și versatile

Aprobat pe teren.

Indiferent dacă trageți de pe un scaun înalt, urmărind sau într-o vânătoare condusă - noile lunete pentru pușcă Fortis 6 sunt performante și robuste, oferind toate elementele tradiției Leica: combină designul purist al lunetei cu imagini optice ridicate. performanță, stabilind un nou reper în ingineria optică în clasa zoom 6x. Gama mare de mărire permite utilizarea flexibilă în diferite tipuri de vânătoare.

Câmp vizual extrem de larg
Identificare țintă mai sigură și mai rapidă

Cu o vizibilitate maximă și o imagine de ansamblu extrem de largă, câmpul vizual remarcabil la o mărire de 1 x asigură mult mai multă siguranță și succes la vânătoare.

Design purist și construcție robustă
Combinația perfectă de performanță și design.

Sofisticarea lor tehnică în fiecare detaliu garantează fiabilitatea absolută chiar și după ani de utilizare și subliniază valorile pe care Leica le-a reprezentat de mai bine de 100 de ani: designul produsului axat pe elemente esențiale, precum și pe capodopere mecanice și optice de calitate superioară.

Mai puțin
Mai mult
Se afiseaza 1 - 10 din 14 produse

loc

Lunete Leica Fortis