Trabaldo Gino

Trabaldo Gino

There are 144 products.

Venind din cunoștințele cu experiență ale lui Trabaldo despre proprietățile fizice ale țesăturilor și tehnicilor de țesut, TITANIAL reprezintă cel mai înalt nivel care poate fi atins în prezent cu tehnologiile sale avansate. Trabaldo a reușit să obțină țesături care combină ușurința și respirabilitatea cu o duritate incomparabilă. Fabricat dintr...

Venind din cunoștințele cu experiență ale lui Trabaldo despre proprietățile fizice ale țesăturilor și tehnicilor de țesut, TITANIAL reprezintă cel mai înalt nivel care poate fi atins în prezent cu tehnologiile sale avansate. Trabaldo a reușit să obțină țesături care combină ușurința și respirabilitatea cu o duritate incomparabilă. Fabricat dintr-un amestec de fibre de înaltă tenacitate, inclusiv Dyneema®, de 15 ori mai puternic decât oțelul, TITANIAL este o nouă piatră de hotar. Reduce greutățile și îmbunătățește rezistența, abilități pe care lumea vânătorului le caută constant.

Fara compromisuri. Acesta este punctul central al liniei CONFORTECH 2000 dedicată vânătorii cu câine. Produse concepute pentru cele mai intense utilizări în medii de pădure capabile să ofere protecție maximă împotriva intemperiilor. Pentru produsele din aceasta linie am selectat cele mai bune materiale de pe piata pentru a imbunatati performantele in ceea ce priveste rezistenta la rupere, agatare si pe anumite articole chiar si la perforare. CORDURA®, KETRATEX, SCHOELLER® în combinație cu membranele RAINSYSTEM vă vor proteja chiar și în cele mai dificile situații. Pe lângă materialele folosite, toate caracteristicile tehnice și stilistice au fost concepute pentru a maximiza rezistența și durabilitatea, lucrând cu diferite combinații în funcție de expunerea diferitelor zone ale corpului.

Linie dedicată vânătorii cu câine arătător în toate formele sale. Linia 18000 se remarcă prin combinația inteligentă de țesături capabile să garanteze o bună rezistență la rupere și strângere, conținând greutăți și volume. Lejeritatea, rezistența și respirabilitatea sunt punctele centrale care disting produsele acestei linii, special dezvoltate pentru vânătoarea activă. Materiale precum CORDURA® LIGHT și KETRATEX LIGHT cu procente mari de Kevlar®, combinate inteligent cu membranele noastre RAINSYSTEM și SYMPATEX®, oferă protecție împotriva agenților atmosferici chiar și în cele mai dificile condiții. Utilizarea inserțiilor elastice în KETRATEX STRETCH și CORDURA® STRETCH asigură întotdeauna o excelentă libertate de mișcare, păstrând în același timp o potrivire subțire fără abundențe de prisos. Ușoare, tenace și uscate, aceștia sunt cei trei parametri pe care îi vor oferi produsele din linia 18000 pentru a vă garanta performanța maximă și confortul de utilizare.

Mai puțin
Mai mult
Se afiseaza 1 - 10 din 144 produse

loc

Trabaldo Gino