Husa luneta Leica marime S neagra Extinde

Husa luneta Leica marime M verde

Leica Leica

Nou

Husa neopren pentru lunete Leica cu iesire de 42mm

Mai multe detalii

lei 325

TVA inclus

Datorită unui design special adaptat, noul înveliș de protecție din neopren încorporează aproape complet luneta pentru a oferi protecție optimă.
Realizată din neopren rezistent la vânt și de intemperii, partea exterioară a husei este deosebit de elastică și este extrem de ușor de atașat și îndepărtat. O buclă mică integrată ingenios face husa extrem de ușor de utilizat, chiar și atunci când purtați mănuși.
Husa este disponibilă în patru dimensiuni și culori diferite.
Toate produsele de neopren Leica Sport Optics sunt fabricate în Germania în colaborare cu Niggeloh, producătorul de echipamente de vânătoare premium, cu o reputație de excepție pentru o calitate excepțională.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Husa luneta Leica marime M verde

Husa luneta Leica marime M verde

Husa neopren pentru lunete Leica cu iesire de 42mm
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Accesorii lunete Leica