doar in magazin BAIKAL MOD 155 CAMO cal. 12 Extinde

BAIKAL MOD 155 cal. 12

BAIKAL BAIKAL

Nou

Arma de vanatoare semiautomata Baikal MOD 155 CAMO

Calibru : 12

Camera : 76 mm

Greutate : 3,1 Kg

Socuri : Interschimbabile

Mai multe detalii

SEMIAUT.BAIKAL MP155 12/89/75 3SOC PAT PLASTIC

 

Modelul 155 de la Baikal, a preluat majoritatea caracteristicolor constructive de succes de la modelul anterior, Baikal 153, si aduce, in plus, o serie de elemente noi, concepute pentru a oferi o arma imbunatatita, ce va intampina cerintele actuale ale vanatorilor.

Noul design al modelului Baikal 155, a condus la obtinerea unui echilibru imbunatatit al armei pe ansamblu, fapt ce se reflecta implicit in manevrabilitatea armei la epolare, ochire si dare a focului.

Tragaciul unic are o cursa mai scurta si este ergonomic pozitionat in garda tragaciului care are o deschidere generoasa, ce permite actionarea fara probleme a tragaciului chiar si atunci cand avem manusa.

Butonul pentru blocare este supradimensionat, permitand actionarea lui, blocarea/deblocarea, rapida si sporind in acelasi timp siguranta in folosire a armei de vanatoare.


Teava poate fi echipata cu socuri extinse interschimbabile, cilindru, cilindru imbunatatit, modificat, modificat imbunatatit si full. Sina tevii, conceputa după modelul cu ventilatie, contribuie la reducerea greutatii armei si implicit la o mai buna echilibrare si manevrare a armei in general.

Mecanismul armei permite intreruperea alimentarii cu cartuse din magazie si incarcarea rapida cu cartus din exterior, in cazul in care este nevoie de o altfel de munitie decat cea aflata in magazia armei.

Patul si antepatul sunt confectionate din lemn de nuc sau, la alegere, din fag sau material sintetic, pentru a veni in întâmpinarea preferintelor personale ale vanatorilor. Ungiul de inclinare/deviere al patului armei poate fi ajustat cu ajutorul unor pise aditionale, in functie de conformatia biometrica a tragatorului. Pentru o mai buna amortizare/absorbtie a socului, patul este echipat cu o talpa de conceptie noua, confectionata dintr-un material special.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

BAIKAL MOD 155 cal. 12

BAIKAL MOD 155 cal. 12

Arma de vanatoare semiautomata Baikal MOD 155 CAMO

Calibru : 12

Camera : 76 mm

Greutate : 3,1 Kg

Socuri : Interschimbabile

BAIKAL IJ