Binoclu Leica Noctivid 10x42 Extinde

Binoclu Leica Noctivid 10x42 green

Leica Leica

Nou

Ideal pentru fiecare domeniu al vieții, noul binoclu Leica NOCTIVID stabilește noi standarde numai prin designul lor. Tuburile binoculare pot fi prinse cu ușurință cu o singură mână și, datorită lungimii mici de construcție, greutatea este centrată pe palmă și permite observarea fără oboseală.

Mai multe detalii

lei 14,500

TVA inclus

Mai mult de un secol de experiență în proiectarea optică, microscoape și camere sunt baza pe care Leica a creat o nouă generație de binoclu Leica: Noctivid. Ochelarii Leica Noctivid sunt compacti ca dimensiuni, eleganti si eleganti, dar cu toate acestea incredibil de robusti si rezistenti. Ideal pentru fiecare domeniu al vieții, noul binoclu Leica NOCTIVID stabilește noi standarde numai prin designul lor. Tuburile binoculare pot fi prinse cu ușurință cu o singură mână și, datorită lungimii mici de construcție, greutatea este centrată pe palmă și permite observarea fără oboseală. Armura din cauciuc are o aderență extraordinară, absoarbe impacturile, previne alunecarea și, în același timp, conferă corpului binoclului o senzație minunată de confortabilă. Un strat de suprafață patentat, clasa de duritate 8 oferă protecție suplimentară pentru toate suprafețele metalice expuse ale corpului robust din magneziu. Adevăratele repere sunt însă stabilite de designul mecanic și optic al noii familii de binoclu Leica. Ele unesc cele mai bune dintre cele mai noi și mai inovatoare tehnologii pentru a crea un nou vârf de excelență. Ochelarii SCHOTT HTTM (High Transmission) - deja folosiți în designul optic Leica Ultravid HD-Plus - asigură culori uimitor de strălucitoare și o transmisie ridicată. Sistemele inovatoare de deflecție pentru suprimarea luminii parazite garantează o reducere optimă a reflexiilor și un contrast maxim.


Scope of deliveryNeoprene carrying strap, contoured, eyepiece cover,
protective front lens cover, Cordura case
Magnification8 x
Front lens diameter42 mm
Exit pupil5.2 mm
Field of view at 1,000 m135 m
Field of view at 1,000 yds405 ft
Eye-relief19 mm
Objective angle of view7.7°
Close focusing distanceapprox. 1.9 m / 6.2 ft
Transmission92%
Diopter compensation± 4 diopters
Automatic diopter compensation ADC™yes
Eyepieces for eyeglass wearersyes, removable, with 4 click stops
Adjustable interpupillary distance56 – 74 mm
FocusingInternal focusing via central focusing device
CoatingHDC® Plus-multicoating and AquaDura® lens coating
Prism systemRoof prism with phase-correcting coating P40
and HighLux-System HLS®
WatertightnessWatertight to a depth of 5 m/16.5 ft
HousingMagnesium, nitrogen-filled
Dimensions (W x H x D)124 x 154 x 68 mm
4.88 x 6.06 x 2.68 in
Weightapprox. 853 g / 30 oz
Accessories 
Floating carrying strap, orange42 163
Tripod adapter42 220

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Binoclu Leica Noctivid 10x42 green

Binoclu Leica Noctivid 10x42 green

Ideal pentru fiecare domeniu al vieții, noul binoclu Leica NOCTIVID stabilește noi standarde numai prin designul lor. Tuburile binoculare pot fi prinse cu ușurință cu o singură mână și, datorită lungimii mici de construcție, greutatea este centrată pe palmă și permite observarea fără oboseală.
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Binocluri Leica Noctivid