doar in magazin Carabina Blaser R8 Extinde

Carabina Blaser R8 calibru 30.06

Blaser Blaser

Nou

Carabina Blaser R8

Calibru: 30.06

Lungime teava: 580mm

Contur teava: 17mm

 

Mai multe detalii

lei 22

TVA inclus

Rapide, precise, sigure, usor de folosit, fiabile si versatile. Nu sunt o insiruire de cuvinte. Sunt caracteristicile carabinei semiautomate R8.

Rapide - miscarea rectilinie a inchizatorului face ca reincarcarea sa se faca fara miscari ample, schimbul incarcatorului se poate face orbeste astfel incat arma si privirea vanatorului sunt indreptate permanent spre tinta.

Precise - datorita timpului de eliberare foarte scurt se poate miza pe un tir precis. Chiar si atunci cand se face schimbul de tevi, patul carabinelor R8 ofera precizie optima.

Blaser Saddle Mount este sistem de prindere a lunetei extrem de precis, prin cateva miscari, luneta poate fi montata si demontata fara reglaje ulterioare.

Sigure - de jumtate de secol, sistemul de armare Blaser este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai sigure.

Usor de folosit  - design unic, cu teava mai scurta decat la armele conventionale, iar pentru distante lungi de parcurs, R8 se poate dezasambla, la nevoie putand fi remontata in cateva secunde fara a influenta punctul de impact.

Fiabile - toate partile metalice ale lui R8 sunt din otel inoxidabil iar constructia inchisa impiedica intrarea murdariei in camera cartusului.

Versatile - un avantaj foarte bun pentru vanator: capacitatea de a folosi un singur model de arma peste tot in lume. Cu calibre variind intre .222REM si .416REM MAG.

Carabina Blaser R8

Calibru: 30.06

Lungime teava: 580mm

Contur teava: 17mm

Profil teava: round

Dispozitive ochire: contrast sight

Lemn gradul: 2Finisaj lemn: normal

Obrazar: double rabbet on bavarian cheek piece

Lungime pat 370mm

Sistem modular


Pentru orice alte detalii sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la 0728123877/0728123879 sau numerele de la sectiune CONTACT

D
easemenea puteti consulta lista completa de preturi arme de vanatoare Blaser 


CALIBRUL30-06 SPRING

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Carabina Blaser R8 calibru 30.06

Carabina Blaser R8 calibru 30.06

Carabina Blaser R8

Calibru: 30.06

Lungime teava: 580mm

Contur teava: 17mm

 

Blaser