Conditiile generale exprimate se aplica exclusiv in concordanta cu legislatia comerciala romana si relatiile comerciale actuale si viitoare, existente intre S.C. GRAND POWER INVESTMENT SRL, in calitate de vanzator, si dumneavoastra, in calitate de cumparator. Toate conditiile de vanzare propuse de dvs., neconforme cu conditiile generale de vanzare prezentate aici, vor fi refuzate, daca nu vor fi recunoscute in scris, considerandu-se astfel a fi aplicabile. Ne asumam dreptul de a schimba conditiile generale de vanzare, in orice moment vom dori, obligandu-ne sa le facem cunoscute pe site-ul nostru. Articolul 2 COMANDA
Va rugam sa acceptati faptul ca pe acest site se afla prezentate arme si munitii iar acestea se afla sub un regim special de comercializare. Astfel nu vom putea accepta comenzi din aceste categorii. Dar contactandu-ne va puteti informa despre disponibilitatea pe stoc sau chiar posibilitatea de a va rezerva produse pentru care va trebui sa va prezentati personal la magazin cu documentele cerute de lege. Ne angajam sa acceptam comanda dvs. in conformitate cu articolele din conditiile generale de vanzare prezentate aici. Va rugam sa luati la cunostinta ca vom raspunde la comanda dvs. in limita stocului disponibil sau sub rezerva stocurilor disponibile la furnizorii nostri. In urma comenzii dvs., va vom informa despre disponibilul de produse solicitate. Daca din diverse motive obiective (ruptura de stoc, reesalonari etc.), produsele solicitate nu vor fi disponibile pentru moment sau definitiv, ne obligam sa va informam prin e-mail.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, cumparatorul declara ca are peste 18 ani!

Societatea noastra nu comercializeaza niciun produs listat pe acest domeniu, persoanelor sub 18 ani.

Primind comanda dvs., vom fi siguri ca ati acceptat totalitatea conditiilor generale de vanzare prezentate aici si recunoasteti ca ati luat la cunostinta de totalitatea acestora de pe site-ul nostru. Bine ati venit pe site-ul www.magazindearme.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL., denumita generic in cele ce urmeaza si Grand Power Romania, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.magazindearme.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. 

Aplicabilitate
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul magazindearme.ro si pentru care SC GRAND POWER INVESTMENT SRL. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.magazindearme.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza. 

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul. 

Drepturi de autor
SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL. este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea Grand Power Romania sau sunt licentiate de Grand Power Romania pentru a fi folosite. 

Licente de utilizare

Grand Power Romania va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Grand Power Romania. Aceasta licenta nu include: 

revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
download-ulsau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor. 

Grand Power Romania va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie Grand Power Romania sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Grand Power fara acordul prealabil scris al SCGRAND POWER INVESTMENT SRL.. Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Grand Power Romania. 

Marci
Marca Grand Power, sigla Grand Power Investment si marca/denumirea Grand Power Romania sunt inregistrate la OSIM si detinute de catre Grand Power Investment pe tot teritoriul Romaniei. Domeniul magazindearme.ro este detinut de catre SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Grand Power, in forma directa sau 'ascunsa' (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Grand Power Romania este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Grand Power Romania, conform cu cele de mai sus. 

Conditii de utilizare. Garantii.
Prin acceptarea termenilor si conditiilor, cumparatorul declara ca are varsta minima de 18 ani impliniti la momentul comenzii.
Site-ul este furnizat de catre Grand Power Romania pe o baza 'asa cum este' si 'atat cat este disponibil' . Grand Power Romania nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.magazindearme.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site(inclusiv erorile sau omisiunile legate de preturi sau neactualizarea acestora). SC GRAND POWER INVESTMENT SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. 

Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru produsele cu pret 0 (zero) lei, solicitati confirmarea stocului de catre operatorii Grand Power Investment prin mail sau whatsapp. Daca aceste produse sunt disponibile, un operator va va comunica pretul si disponibilitatea acestui produs.

Vanzatorul Grand Power Investment va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii exclusiv in format tiparit, prin societatea de curierat cu care se efectueaza livrarea produselor comandate, odata cu acestea.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format tiparit, la adresa mentionata in Contul sau.

Factura/facturile emise de siteul magazindearme.ro sunt cu titlu exclusiv informativ, nu obliga niciuna din parti, nu reprezinta o obligatie de livrare sau niciun fel de obligatie din partea vanzatorului. Facturile care cuprind produsele comandate vor fi livrate in original, in format tiparit, cu stampila si semnatura, odata cu produsele comandate. 

Securitate
Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Grand Power Romania pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii. 

Comunicari
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Grand Power Romania sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Grand Power Romania isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Grand Power Romania si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Grand Power Romania si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Grand Power Romania sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa. 

Drepturi de proprietate intelectuala
SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL. respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati Grand Power Romania o notificare care sa cuprinda: 

semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;

o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii; 
o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau. 

Politica de confidentialitate
Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site. 

Legislatie
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC. GRAND POWER INVESTMENT SRL.