Crispi Ascent Plus GTX Extinde

Crispi Ascent Plus GTX

Nou

Un amestec perfect intre stabilitate, luminozitate, tradiția și tehnologia. Deasupra bocancului a fost injectat un material Special W.F.W. dezvoltat de CRISPI® Căptușeala Gore-Tex® Performance Comfort Footwear face pe deplin impermeabil iar nivelul dublu de absorbtie a socului prin lamela din tapa Vibram pachetul confort.

Greutate 650 grame.

Mai multe detalii

lei 792

TVA inclus

Un amestec perfect intre stabilitate, luminozitate, tradiția și tehnologia. Deasupra bocancului a fost injectat un material Speciale W.F.W. dezvoltat de CRISPI® face Ascent Plus un bocanc perfect si confortabil pentru un trekking . Căptușeala Gore-Tex® Performance Comfort Footwear face pe deplin impermeabil iar nivelul dublu de absorbtie a socului prin lamela din tapa Vibram pachetul confort.

Partea superioara din piele intoarsa rezistenta la apa plus tesatura de înaltă rezistență

Captuseala: Gore-Tex® Performance Comfort Footwear

Branț: Cu structura diferențiată și anti-torsiune

Protectie: Cacai si varf

 

Brant CRISPI detasabil cu structura ventilata compus din pasla si carbon activ.

 

Permeabilitate remarcabila, anti transpiratie cu actiune anti-miros.

 

Constructia CRISPI 3D permite miscarea umezelii lasand piciorul in fiecare moment uscat.

TEHNOLOGII IMPLEMENTATE IN ACEST PRODUS:

______________________


   


                                                      

     

________________________


Sistemul WFW dezvoltat de CRISPI® este o supra-injectare structural cu polimer plastic condensat pe partea superioară. Această unire devine parte a proiectului bocancului, protejându-l și în același timp dându-i greutate redusa, flexibilitate și stabilitate.

 

    

Tradiția combinată cu tehnologia; legătura perfectă între rigiditate la torsiune și flexibilitate realizat datorită unui proces mecanic de imbinare a pielii cu materialul din care este produsa talpa bocancului.


     

Proprietățile membranei GORE-TEX®:

- Durabil rezistent la apa
- Foarte respirabil
- Foarte rezistent la frig
- Extrem de usor
- Rezistent la flexare

Secretul materialului GORE-TEX® se află în interiorul membranei care este realizata din milioane de fibre microscopice, numite monomeri.
Spatiile dintre aceste fibre microscopice sunt de 20.000 ori mai dense decat o picatura de apa si de 700 ori mai mari decat vaporul de umiditate (transpiratie). De aici rezulta propietatea membranei Gore-Tex de a fi impermeabila (nu lasa apa sa treaca in interior) si totodata asigura respirabilitatea echipamentului (permite vaporilor de transpratie sa iasa la exterior).
De asemenea, vantul este complet blocat, ceea ce permite mentinerea temperaturii corpului.
Deci, în timp ce picăturile de apă nu pot penetra membrana GORE-TEX®, vaporii de umiditate (un gaz) poate cu ușurință sa iasa n concluzie Gore-tex este o membrană durabil rezistent la apa, vant si respirabil.


    

Cu peste 60 de ani de experienta Vibram este un producator italian ce produce 50 de combinatii si 400 de modele fiecare trecand teste severe si controale stringente. Produce talpi in functie de utilizarea lor adaptand compozitia cauciucului in functie de cerintele de utilizare.

Talpile Vibram sunt folosite la majoritea bocancilor outdoor de calitate. Tehnologia Vibram presupune o talpă din cauciuc, foarte ușoară și rezistentă în timp. Talpa aceasta are un nivel ridicat de absorbție a șocurilor din timpul mersului și este recunoscută pentru amortizarea optimă a pașilor. In același timp, talpa Vibram este excelentă pentru sezonul rece, datorită proprietăților ei anti-derapante.

Vibram produce o gama foarte larga de talpi pentru bocancii de hiking, trekking si alpinism. Reusesc acest lucru variind compozitia matrialelor din care e facuta talpa, in plus creeaza diferite modele de insertii pe talpa pentru a fii siguri ca acopera o gama larga de utilizari, de la drumetii de o zi, pana la suprafete verticale din stanca, sau chiar gheata.


 

 


Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Crispi Ascent Plus GTX

Crispi Ascent Plus GTX

Un amestec perfect intre stabilitate, luminozitate, tradiția și tehnologia. Deasupra bocancului a fost injectat un material Special W.F.W. dezvoltat de CRISPI® Căptușeala Gore-Tex® Performance Comfort Footwear face pe deplin impermeabil iar nivelul dublu de absorbtie a socului prin lamela din tapa Vibram pachetul confort.

Greutate 650 grame.

Crispi