Crispi Super Granite GTX Extinde

Crispi Super Granite GTX

Nou

Datorită caracteristicilor importante care fac acest bocanc foarte puternic și confortabil, Super granit a fost întotdeauna căutat și iubit de către clientii CRISPI.

Cantareste 1120 grame.

Mai multe detalii

lei 1,206

TVA inclus

Datorită caracteristicile importante care fac acest bocanc foarte puternic și confortabil, Super granit a fost întotdeauna căutat și iubit de către clientii CRISPI.

Cantareste 1120 grame.

Partea superioara este din piele nubuk tratata hidofug iar la interior captusit cu membrana Gore-Tex

A.B.S.S. (ANKLE BONE SUPPORT SYSTEM)revoluționează confortul și protecția întregii zone a gleznei datorită unei combinații de materiale inovatoare care permit bocancului a contura ușor glezna.

Talpa de cauciuc și crampon extractibile da o aderență remarcabilă chiar pe cele mai abrupte și mai dificile situații.

Fețe: lubrifiate hidrofug nubuk
Captuseala: Gore-Tex®
Branț: Cu structura semi-rigida.
Talpă interioară detașabilă: Cambrelle® + carburi activi

Talpa din cauciuc prevazuta cu crampoane din otel calit

 

TEHNOLOGII IMPLEMENTATE IN ACEST PRODUS:

 

_____________________________________________________________________________

 

 

            

                

                                              

 

____________________________________________________________________________

 


 

 

După mulți ani de cercetare în materiale și experimentare, CRISPI® a dezvoltat un sistem numit TGA (sistem de suport al gleznei). A.B.S.S. revoluționează confortul și protecția a întregii zone a glezna datorită unei combinații de materiale inovatoare care permit bocancului sa protejeze fara a deranza, glezna. Acest sistem oferă protecție remarcabilă impotriva entorselor chiar pe cel mai dur teren în timp ce sprijinirea glezna în toate condițiile, astfel limitând oboseala asupra articulatiilor mici, chiar și după plimbări foarte lungi.A.B.S.S. este un uriaș pas înainte în manufacting și de încălțăminte și CRISPI® dedică această dezvoltare tehnologie exclusivă pentru clienții săi.

 

    

 

Tradiția combinată cu tehnologia; legătura perfectă între rigiditate la torsiune și flexibilitate realizat datorită unui proces mecanic de imbinare a pielii cu materialul din care este produsa talpa bocancului.

 

     

 

Proprietățile membranei GORE-TEX®:

 

- Durabil rezistent la apa
- Foarte respirabil
- Foarte rezistent la frig
- Extrem de usor
- Rezistent la flexare

Secretul materialului GORE-TEX® se află în interiorul membranei care este realizata din milioane de fibre microscopice, numite monomeri.
Spatiile dintre aceste fibre microscopice sunt de 20.000 ori mai dense decat o picatura de apa si de 700 ori mai mari decat vaporul de umiditate (transpiratie). De aici rezulta propietatea membranei Gore-Tex de a fi impermeabila (nu lasa apa sa treaca in interior) si totodata asigura respirabilitatea echipamentului (permite vaporilor de transpratie sa iasa la exterior).
De asemenea, vantul este complet blocat, ceea ce permite mentinerea temperaturii corpului.
Deci, în timp ce picăturile de apă nu pot penetra membrana GORE-TEX®, vaporii de umiditate (un gaz) poate cu ușurință sa iasa n concluzie Gore-tex este o membrană durabil rezistent la apa, vant si respirabil.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Crispi Freedom

cantareste 390 grame, talpa Vibram, sistem de fixare a talpi BORDINLASTING

Crispi