Red dot Leica Tempus Asph 3,5 Moa Extinde

Red dot Leica Tempus Asph 3,5 Moa

Leica Leica

Nou

Red dot-ul Tempus ASPH. de Leica aduce flexibilitate și viteză vânătorii la goană, unde viteza, precizia și siguranța sunt obligatorii. Leica își proiectează vederea cu punct roșu cu un obiectiv asferic care asigură un punct iluminat și mai clar și mai strălucitor, o calitate a imaginii extrem de ridicată și un confort de vizionare remarcabil.

Mai multe detalii

lei 2,975

TVA inclus

Leica este primul producător premium care și-a implementat vizorul cu punct roșu pe lentila asferică, garantând o imagine mai clară și mai strălucitoare a punctului luminat, o calitate a imaginii extrem de ridicată, precum și un confort de vizualizare excelent. Frezat dintr-o singură bucată de aluminiu, carcasa compactă și ușoară a Tempus ASPH. este, de asemenea, extrem de robust și rezistenta.
Produsul prezinta pe partea dreapta o tavita pentru accesul facil la baterie, fara a fi necesara demontarea dispozitivului de pe baza.

Red dot-ul Tempus ASPH. de Leica aduce flexibilitate și viteză vânătorii la goană, unde viteza, precizia și siguranța sunt obligatorii. Leica își proiectează vederea cu punct roșu cu un obiectiv asferic care asigură un punct iluminat și mai clar și mai strălucitor, o calitate a imaginii extrem de ridicată și un confort de vizionare remarcabil. Punctul luminos clar, vă permite să obțineți o ochire usoara in miscare și precizie semnificativ mai mare. Punctul rosu se aseaza pe tinta, independent de unghi atunci când ochesti rapid. Acest lucru este garantat de performanța imagistică strălucitoare. Culorile realiste și transmisia luminoasă superioară oferă o imagine foarte clară, cu contrast ridicat, care maximizează confortul și siguranța la vânatul jocului de alergare.

Pe partea stanga sunt perfect pozitionate doua butoane - si +. 
Acestea permit pornirea si oprirea iluminatului prin apasare lunga. Deasemenea prin apasari scurte putem creste sau scadea intensitatea punctului luminos. Avem la dispozitie 12 trepte de intensitate.

Sistemul de iluminare se opreste automat dupa 4 ore de la pornire, pentru a evita consumul bateriei.
Greutatea produsului este de 40g cu bateria inclusa.

Produsul se livreaza cu capac de protectie de culoare neagra. Optional este disponibil si capacul portocaliu.
In cutie gasim cheia de deschidere a compartimentului bateriei, doua suruburi de fixare pe baze, tesut curatare sticla, bateria si imbusul pentru reglaj.

Atentie!

Axul surubului de deblocare in vederea reglajului este dispus la 45 de grade in jos, fata de axul bazei.


Scope of deliveryprotection cap, optical cleaning cloth, battery
compartment opener, hexagonal key (1.5 mm),
two Torx mounting screws (T10)
Front lens (aspherical)21 x 25 mm
Parallax free40 m
Mounting optionDocter Sight
Adjustment point impact1.1 MOA per click (approx. 1.6 cm at 50 m)
Adjustment range reticle100 x 100 MOA (approx. 1.5 m at 50 m)
Reticle (red-dot)3.5 MOA (approx. 5 cm at 50 m)
2.0 MOA (approx. 3 cm at 50 m)
Reticle (red-dot) intensity levels12 levels
Automatic switch-offafter 4 hours
Powering onper +/- button
Shooting resistance800 g (1 ms), not suitable for a pistol
Waterproof3 ft. / 1 m depth, 10 minutes
Battery1 x 3 V CR2032 Lithium-type
Dimensions (L x H x D) 53.5 x 34.5 x 28 mm
Weight37 g (40 g incl. battery)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Red dot Leica Tempus Asph 3,5 Moa

Red dot Leica Tempus Asph 3,5 Moa

Red dot-ul Tempus ASPH. de Leica aduce flexibilitate și viteză vânătorii la goană, unde viteza, precizia și siguranța sunt obligatorii. Leica își proiectează vederea cu punct roșu cu un obiectiv asferic care asigură un punct iluminat și mai clar și mai strălucitor, o calitate a imaginii extrem de ridicată și un confort de vizionare remarcabil.
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Dispozitive ochire