EOS Bock Camo Max 5 cal 12 Extinde

EOS Bock Camo Max 5 cal 12

EOS EOS

Nou

SINGURA ARMA DE VANATOARE CU GARANTIE 5 ANI Camera de 89, teava de 81, Greutate 3,490 kg.

Mai multe detalii

lei 5,500

TVA inclus

Arma de vanatoare Bock EOS Black camera de 89, arma este prevazuta cu ejectoare, fibra optica, tragaciul suflat in aur . Patul este din lemn, debitat prin tehnologie CNC, penste pat a fost adaugat un tratament si textura camuflaj Max 5, pachetul contine 5 socuri interschimbabile, cutie depozitare socuri si cheie desfarece/fixare socuri, cutie transport din plastic solid cu protectie la interior buretata.

GARANTIE 5 ANI!  orice problema legata de garantie se remediaza in armuraria autorizata si certificata pentru servicii de garantie de catre producatorul Italian Redolfi Armi SNC

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

EOS Bock Camo Max 5 cal 12

EOS Bock Camo Max 5 cal 12

SINGURA ARMA DE VANATOARE CU GARANTIE 5 ANI Camera de 89, teava de 81, Greutate 3,490 kg.
REDOLFI F.lli snc - sunt localizați în regiunea Brescia unde produs si comercializează o gama largă de articole de vânătoare. Tevile de la armele de vânătoare EOS sunt produse in singura uzină din Italia care produce pentru toți marii manufacturieri de arme italieni, cutia mecanismelor și paturile sunt mafucatură REDOLFI F.lli snc.
Garanția oferită produselor este de 5 ani de zile.
Toate armele se livreaza cu cutie de transport din polimer, 5 socuri(doua montate deja pe țeavă), cheie fixare socuri, recoil pad de rezerva.

EOS Italy