EOS Bock ONE STEEL cal 12

EOS EOS

Nou

SINGURA ARMA DE VANATOARE CU GARANTIE 5 ANI Calibrul 12, Camera de 76, teava de 70, Greutate 3,390 kg

Mai multe detalii

lei 4,310

TVA inclus

SINGURA ARMA DE VANATOARE CU GARANTIE 5 ANI Calibrul 12, Camera de 76, teava de 70, Greutate 3,390 kg.

Teava si cutia mecanismelor din oțel.
Arma de vanatoare Bock EOS Black camera de 76, arma este prevazuta cu ejectoare, sistem de ochire bulb metalic, tragaciul suflat in aur. Gravuri gasim pe cele trei fete ale cutiei mecanismelor (desene mici conturand câte o pasăre per fațetă) și gravuri pe garda tragaciului, patul este debitat prin tehnologie CNC, pachetul contine 5 socuri interschimbabile, cutie depozitare socuri si cheie desfarece/fixare socuri, cutie transport din plastic solid cu protectie la interior buretata.

GARANTIE 5 ANI!  orice problema legata de garantie se remediaza in armuraria autorizata si certificata pentru servicii de garantie de catre producatorul Italian Redolfi Armi SNC

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

EOS Bock ONE STEEL cal 12

EOS Bock ONE STEEL cal 12

SINGURA ARMA DE VANATOARE CU GARANTIE 5 ANI Calibrul 12, Camera de 76, teava de 70, Greutate 3,390 kg
REDOLFI F.lli snc - sunt localizați în regiunea Brescia unde produs si comercializează o gama largă de articole de vânătoare. Tevile de la armele de vânătoare EOS sunt produse in singura uzină din Italia care produce pentru toți marii manufacturieri de arme italieni, cutia mecanismelor și paturile sunt mafucatură REDOLFI F.lli snc.
Garanția oferită produselor este de 5 ani de zile.
Toate armele se livreaza cu cutie de transport din polimer, 5 socuri(doua montate deja pe țeavă), cheie fixare socuri, recoil pad de rezerva.

EOS Italy