DEER STALKER CAMO WSP FLEECE JACKET Extinde

DEER STALKER CAMO WSP FLEECE JACKET

HARKILA HARKILA

Nou

Jacheta fleece camo WSP Deer Stalker este o îmbrăcăminte uimitor de versatilă, cu o membrană Gore-Tex Infinium™ rezistentă la vânt și se adaptează cu ușurință la toate tipurile de vânătoare.

Mai multe detalii

lei 1,750

TVA inclus

Jacheta fleece camo WSP Deer Stalker este o îmbrăcăminte uimitor de versatilă, cu o membrană Gore-Tex Infinium™ rezistentă la vânt și se adaptează cu ușurință la toate tipurile de vânătoare. Este ideal ca strat exterior de sine stătător în zilele răcoroase, cu vânt, dar va servi în egală măsură ca strat intermediar izolator sub o jachetă impermeabilă atunci când este cu adevărat frig și ploios.

Jacheta fleece Deer Stalker camo WSP este confecționată dintr-un material foarte redus de zgomot, moale și elastic și încorporează membrana Gore-Tex Infinium™, pentru a menține frigul și vântul. Țesătura a fost tratată DWR, așa că, deși jacheta nu este proiectată pentru a fi complet impermeabilă, este totuși rezistentă la apă și murdărie. Are, de asemenea, un guler înalt, pentru a vă proteja gâtul. Pentru aerisire sunt prevazute fermoare sub brate. Jacheta are propriul nostru camuflaj AXIS MSP®, care vă perturbă conturul și vă permite să vă îmbinați în fundal. MSP înseamnă Multi Season Pattern și, după cum sugerează și numele, am proiectat acest camuflaj pentru a fi eficient pe o varietate de terenuri în diferite perioade ale anului. A fost dezvoltat cu asistența expertului în camuflaj Guy Cramer, care, pe lângă AXIS MSP®, a proiectat camuflaje pentru uz militar în multe țări. Pe piept din stânga este un buzunar înclinat pentru radio, cu o deschidere dublă, oferind acces ușor de sus și din lateral. Există și două buzunare frontale cu fermoar. Tivul de jos este reglabil, iar manșetele sunt elastice cu orificii pentru degetul mare, pentru o potrivire strânsă și pentru a nu pătrunde frigul de dedesubt sau de sus pe mâneci.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

DEER STALKER CAMO WSP FLEECE JACKET

DEER STALKER CAMO WSP FLEECE JACKET

Jacheta fleece camo WSP Deer Stalker este o îmbrăcăminte uimitor de versatilă, cu o membrană Gore-Tex Infinium™ rezistentă la vânt și se adaptează cu ușurință la toate tipurile de vânătoare.

Imbracaminte, incaltaminte și echipamente facute pentru vânătoare pentru distanțe lungi și nivelurile de activitate variate. Prin combinarea unor materiale inovatoare, cu un design funcțional, linia de performanță oferă greutate redusă, respirabilitate înaltă și caracteristici tehnice unice pentru a asigura rezultate optime de vanatoare si experiente de neuitat.

Fleece