Geaca Gladiator Trabaldo Gino Extinde

Geaca Gladiator Trabaldo Gino

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

Jacheta ideala pentru faimosii pantaloni Panther Pro.

Mai multe detalii

lei 2,900

TVA inclus

Jacheta este confectionata in ansamblul ei din Cordura, cu intarituri din Keprotech pe brate si laterale, si insert de Cordura elastic pe spate pentru un confort sporit. Geaca este dotata cu multe functiuni importante, printre ele un buzunar expandabil mare la spate pentru vanat, buzunar pentru telefon mobil, buzunar pentru munitie, doua buzunare interioare, bretele, precum si reglaj de diametru cu fermoar a bratelor. Membrana Rainsystem impermeabila protejeaza foarte bine de elemente impreuna cu fermoarul impermeabil. Gladiator este intarit la umeri si la coate cu pad-uri din Keprotech cu kevlar abraziv. Toate aceste aspecte fac din geaca Gladiator un accesoriu indispensabil.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Geaca Gladiator Trabaldo Gino

Geaca Gladiator Trabaldo Gino

Jacheta ideala pentru faimosii pantaloni Panther Pro.

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Home