Jacheta LEGEND Trabaldo Gino Extinde

Jacheta LEGEND Trabaldo Gino

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

Varful de gama al jachetelor din colectia Trabaldo Gino.

Mai multe detalii

lei 2,999

TVA inclus

Zeci de ani de experiență cu  fibre de mare rezistenta  și membrane aplicate impermeabile in lumea vanatorii, ne-a condus la conceperea și realizarea unui produs care este unic pe piata , și este foarte  apreciat de cei mai exigenti vanatori.

 Jacheta este confectionata din materiale de super calitate si este compusa de fapt din doua piese care sunt unite printr-un fermoar central.

- Robustețea, rezistența la rupere, anti-agățarea: garantată prin utilizarea de materiale, cum ar fi 100% CORDURA în corpul central și KETRATEX de înaltă performanță, cu fibre de Kevlar® pentru umeri, mâneci și părțile laterale (punctele de uzură și abraziune majore). Inserțiile din CORDURA se întind pe părțile laterale  si asigură maximum de confort.

 - Robustețea și stabilitatea suporturilor: garantate de Kevlar®special anti alunecare, introduse pe umeri și la coate.

 - Impermeabil si respirabil: ca rezultat al țesăturii POLARTEC® NEOSHELL®, cel mai bun produs impermeabil de pe piata (10000 mm) și, de asemenea, în ceea ce privește respirabilitatea (100% mai respirabil decât cel mai bun material impermeabil / respirabil în prezent pe piață pentru sporturi active) .

 Funcții: Jacheta LEGEND este  multifunctionala, și, de asemenea, prezinta  multiple beneficii:

 -Siguranta si  înaltă vizibilitate: inserțiile de mare vizibilitate gravată pe umeri și coate și profilurile dau un minim de vizibilitate și de siguranță într-un amestec echilibrat de moderație și asertivitate. Dacă este necesar, prin simpla deschidere a panourilor corespunzătoare pentru partea din față și din spate, jacheta LEGEND  poate fi transformata într-o haină cu grad de mare vizibilitate, prin  zonele proiectate pentru a da acest efect. Odată atașate, panourile raman fixate pe geaca.

 -Jacheta isi mentine in timp calitatile  sale impermeabile:

 Cât de des ati  ezitat să urmariti vanatul în vegetație deasa, astfel încât să nu se strice tesatura sau agăța membrana de jacheta impermeabilă de spini? Doar o singură dată sau de două ori, știm, dar facem pariu că încă regretati o astfel de ezitare. Cu LEGEND, ai pus toate astea în urma ta, de fapt, membrana POLARTEC® NEOSHELL® poate fi îndepărtată din jacheta, oferind multe beneficii:

 

Prin eliminarea jachetei interne impermeabile din  POLARTEC® NEOSHELL®, evitați agatarea membranei de spini, astfel, jacheta isi va menține calitățile impermeabile:


 
1) Cand se foloseste doar jacheta externa veti gasi un produs optim cu respirabilitate buna pentru vânătoare în medii cu adevărat hardcore. Țesăturile sunt tratate cu substante hidrofuge si respirabile de cea mai inalta calitate. Și gândiți-vă: de ce sa folositi un articol de îmbrăcăminte impermeabilă când nu plouă?

 
2) Jacheta interna din POLARTEC® NEOSHELL® nu este o simpla căptușeală, ea putand fi purtata singura, fiind foarte usoara, elastica și dotata cu buzunare mari, la fel ca o foita usoara de ploaie rezistentă la vânt. Dacă este necesar, poate fi purtat peste jacheta LEGEND.

 Toate aceste aspecte  fac LEGEND un produs revoluționar și definitoriu, ceea ce înseamnă că nu e nevoie să faceti compromisuri. Ea funcționează bine și îmbunătățește sentimentul de bunăstare în orice  sezon de vânătoare. Ca întotdeauna, departamentul de design Trabaldo Gino a reușit să includă toate aceste tehnologii și funcționalitatea într-un amestec echilibrat de culori si linii pentru a sublinia fiecare funcție, un aspect  distinctiv al tuturor articolelor de îmbrăcăminte TRABALDO.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Jacheta LEGEND Trabaldo Gino

Jacheta LEGEND Trabaldo Gino

Varful de gama al jachetelor din colectia Trabaldo Gino.

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Home