GLADIUS Extinde

MANUSI TRABALDO GINO GLADIUS

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

MANUSI VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 325

TVA inclus

Tot confortul și practicitatea unei mănuși de tragere au scăzut pe materialele și dispozitivele tipice vânătorii. GLADIUS  este o mănușă capabilă să combine precizia maximă și sensibilitatea la fotografiere, datorită unei potriviri confortabile și a unei manșete scurte, de asemenea, o rezistență excelentă la rupere și înfundare. Alegerea materialelor se încadrează în  întinderea noastră consolidată  KETRATEX antiderapantă pentru spate și piele ecologică perforată antiderapantă pentru palmă. Aplicarea de țesături ușoare și respirabile, dar în același timp capabile să ofere duritatea potrivită pe care o necesită activitatea de vânătoare, va face din  GLADIUS  un tovarăș de nedespărțit în primele ieșiri din sezon.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

MANUSI TRABALDO GINO GLADIUS

MANUSI TRABALDO GINO GLADIUS

MANUSI VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino