Kit Sosete cu incalzire LENZ

Lenz Lenz

Nou

Cel mai avansat sistem de imbracaminte incalzita este cel dezvoltat de cei de la LENZ.

Controlezi nivelul de caldura al sosetei dupa necesitate, direct din telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei disponibile atat pentru sisteme OS dar si pentru Android.

Autonomie cuprinsa intre 3,5 si 14 ore.

Mai multe detalii

lei 1,175

TVA inclus

Cel mai avansat sistem de imbracaminte incalzita dezvoltat de cei de la LENZ.

Controlezi nivelul de caldura al sosetei dupa necesitate direct din telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei disponibile atat pentru sisteme OS dar si pentru Android.

Autonomie cuprinsa intre 3,5 si 14 ore.

Pachtul contine:

- 2 acumulatori RCB1200 cu o capacitate de 2400mAh care in functie de nivelul de caldura dorit de utilizator poate oferi caldura continua tip de 14 ore.

  treapta 1 - timpul de caldura oferita este cuprins intre 10 - 14 ore

  treapta 2 - timpul de caldura oferita este cuprins intre 5.5-7.5 ore

  treapta 3 - timpul de caldura oferita este cuprins intre 3.5-4.5 ore

  Timpul de incarcare al acumulatorilor este cuprins intre 5-7 ore

- incarcator USB

- o pereche sosete LENZ 3.0 cu sistem integrat de incalzire

- zona de varf si bila piciorului sunt incalzite

- transfer optim de umiditate

- tricotate ergonomic

- captuseala pe partile expuse

- banda elastica pentru suportul optim al piciorului

- acumulatorii sunt extrem de usor de montat prin intermediul a 3 capse identice cu cele folosite la imbracaminte, care sunt montate la partea superioara a sosetei. Acest sistem de ultima tehnologie oferta atat o fixare ferma dar previne si accidentele generate de ruperea sau desfacerea firelor si mufelor folosite la vechile tehnologi. In acelasi timp elimina riscul pierderii acumulatorilor in timpul deplasarilor. Distanta intre capse este bie gandit si calculat astfel incat sa previna scurt circuitul provocat de umiditate.

- pot fi spalati in masina de spalat la 30 de grade

- acumulatorii se potrivesc la toate sosetele, vestele si braurile produse de LENZ, putei opta pentru o vesta sau un brau fara acumulatori, folosindu-l pe cel de la sosete sau puteti avea acumulatori de rezerva, acumulatorii de la un kit vesta sau brau.

- puteti selecta unul din cele 3 niveluri de confort termic direct din butonul de pe acumulatori sau direct de pe telefonul mobil prin tehnologia Bluetooth prin intermediul aplicatiei LENZ.

Puteti descarca de aici versiunea pentru Apple

Si de aici versiunea pentru Android

- incaratorul USB prezinta indicator de stare

- timp redus de incarcare

Materiale folosite:

54 % polyester
29 % nylon
7 % merino wool
5 % polypropylen
5 % spandex

Lana Merinos:

lână Merinos este materia primă perfectă pentru sport și îmbrăcăminte funcțională: este mult mai fina decat lână de oaie. Proprietăți excelente de incalzire, respirabil, foarte elastic, usoara, cu uscare rapidă - și este anti-bacteriene, care are un efect pozitiv asupra mirosul. Deși lana merinos este mult mai puțin iritanta decât lana clasica, este un produs natural, care nu poat zgâria și freca. Acesta este motivul pentru care produsele Lenz cu merinos
SOFTTEC conțin un strat interior special realizate din fire de înaltă tehnologie - pentru 100% confort și mare durabilitate!

Tehnologii:

Respirabili, profilat ergonomic, managementul umiditatii, inodor, placut pe piele, cusatura moale

Atentie  - aplicatia nu este inclusa in kit, pretul ei este de 5 euro si se achita pe platformele de comert aplicatii.

Cu ajutorul aplicatiei poti controla 4 acumulatori sau mai bine zis 2 sisteme de incalzire care pot fi sosetele si vesta, sosetele si centura termica.

Astfel cu ajutorul telefonului iti pot gestiona energia termica atat la picioare dar si la spate. 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Kit Sosete cu incalzire LENZ

Kit Sosete cu incalzire LENZ

Cel mai avansat sistem de imbracaminte incalzita este cel dezvoltat de cei de la LENZ.

Controlezi nivelul de caldura al sosetei dupa necesitate, direct din telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei disponibile atat pentru sisteme OS dar si pentru Android.

Autonomie cuprinsa intre 3,5 si 14 ore.

Produsele de îmbrăcăminte cu încălzire produse de Lenz au fost create pentru a respecta cele mai înalte cerințe în lumea sportului,
la locul de muncă și pentru petrecerea timpului liber din anul 1987. In plus fata de optima purtare, cea mai bună potrivire și cele mai multe compoziții de fibre de până la zi,
îmbrăcăminte funcțională cu încălzire de la Lenz, respectă de asemenea, standarde pentru sistemul patentat S.E.P. patentat. În Cu scopul de a menține calitatea constant ridicată a
produselor, toate textilele sunt dezvoltate și produse în Europa.

Imbracaminte cu incalzire