SHARK Extinde

Manusi Trabaldo Gino SHARK

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

MANUSI DE VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 575

TVA inclus

Recuperarea animalului sacrificat este adesea mult mai complexă decât uciderea în sine. Aici vine  SHARK , mănușa dedicată hamurilor și recuperatorilor care trebuie să-și croiască drum prin vegetația densă. Cu această mănușă nu am vrut să cedăm compromisurilor obișnuite, intenția noastră era clară: să oferim protecția maximă posibilă. Prin urmare,  SHARK  devine o mănușă cu rezistență îmbunătățită la perforația spinului datorită celei mai recente tehnologii  THORN SHIELD®,  o  structură textilă specială capabilă să asigure reducerea daunelor epidermei cauzate de spini. Spate și palmă realizate în întregime din  SCHOELLER® KEPROTEC pentru a rezista la abraziune, rupere și înfundare , în timp ce o inserție CORDURA® HV între degete   garantează o bună libertate de mișcare. Insertul robust  SUPERTEK de  pe spate subliniază caracterul tehnic al îmbrăcămintei și apartenența la liniile noastre . SHARK a  fost creat pentru a se potrivi cu pantalonii  PANTHER PRO 3.0  și jacheta  EMPEROR,  pentru toți acei vânători care se gândesc la protecție înainte de orice. 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Manusi Trabaldo Gino SHARK

Manusi Trabaldo Gino SHARK

MANUSI DE VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii