DENALI Extinde

SAPCA TRABALDO GINO DENALI WINTER

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

SAPCA DE VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 437

TVA inclus

Versiunea de iarnă a modelului nostru  DENALI, DENALI WINTER  adaugă căldură și protecție modelării unei pălării moderne cu vârf. Creat pentru a fi combinat cu articolele de îmbrăcăminte din seria ALPINE CHALLENGE, încorporează  căptușeala POLARTEC® ALPHA® , o lână specială a companiei americane care asigură căldură în volume și greutăți extrem de reduse, precum și o senzație plăcută de moliciune în interiorul cap. Membrana impermeabilă  Sympatex de  pe capac și urechile detașabile  CLIMADRY vă  vor proteja de ploaie și frig. Viziera în formă este realizată din țesătură  TITANIAL cu finisaje și sigla  ALPINE CHALLENGE. Stilul inconfundabil și potrivirea confortabilă și învăluitoare, datorită și inserției elastice din spate, fac din  DENALI  WINTER  combinația perfectă de tehnicitate și stil. Disponibil în trei dimensiuni (I - II - III)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

SAPCA TRABALDO GINO DENALI WINTER

SAPCA TRABALDO GINO DENALI WINTER

SAPCA DE VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii