FOX ALP Extinde

CACIULA TRABALDO GINO FOX ALP

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

CACIULA TERMICA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 395

TVA inclus

CACIULA termica dedicata combinației cu produsele noastre din seria ALPINE CHALLENGE și multe altele. Confort și practic datorită tăieturii ergonomice și a  țesăturii POLARTEC® POWER AIR ™  (100% reciclată). În fiecare celulă este încapsulat un fir de poliester capabil să creeze un buzunar de aer care acționează ca un izolator termic. Rezultatul este o țesătură cu o mână moale și calități izolante ridicate în raport cu volumele reduse și elasticitatea ridicată. Căptușeală internă în  POLARTEC® ALPHA® , o lână specială a companiei americane care asigură căldură în volume și greutăți extrem de reduse, precum și o senzație plăcută de moliciune în interiorul îmbrăcămintei. Șnur confortabil în spate pentru reglare.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

CACIULA TRABALDO GINO FOX ALP

CACIULA TRABALDO GINO FOX ALP

CACIULA TERMICA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii