CALZAMAGLIA Extinde

PANTALONI TERMICI TRABALDO GINO CALZAMAGLIA

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

LENJERIE DE CORP TERMICA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 430

TVA inclus

O nouă generație de îmbrăcăminte pentru lenjerie de corp tehnică cu tehnologie  SEAMLESS  și structură  BODY MAPPING SYSTEM  pentru controlul diferențiat al microclimatului intern al diferitelor zone ale corpului în timpul diferitelor faze ale activității sportive. Cu temperaturi scăzute, corpul nostru încearcă să-și regleze propria temperatură cu vasoconstricție și tremurând; dimpotrivă, în timpul activității sportive intense, transpirația este prima reacție termoreglatorie a corpului nostru. În ambele cazuri există un sentiment de disconfort și pierdere de energie. SISTEM DE MAPEARE A CORPULUI  BMS este un amestec integrat de structuri textile și fire poziționate cu atenție pentru a oferi beneficii speciale de gestionare a transpirației, căldurii și compresiei. Sistemul CLIMA-CONTROL  al  SISTEM CORPUL HARTA  intervine în cazul în care și atunci când este nevoie, pentru a crea un micro-climat intern constantă , fără supra-încălzire și acumularea de transpirație, ajutând la menținerea temperaturii corpului ideală pentru mai mult timp , atât în condiții de stres și în timpul perioadelor de inactivitate . Având în vedere conformația corpului, în timpul activităților sportive intense, acumulările de transpirație nu sunt uniforme. Acesta este motivul pentru care  BMS  intervine prin diferențierea structurii țesutului acolo unde este necesar.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

PANTALONI TERMICI TRABALDO GINO CALZAMAGLIA

PANTALONI TERMICI TRABALDO GINO CALZAMAGLIA

LENJERIE DE CORP TERMICA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii