MAGLIA M.L. Extinde

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO MAGLIA M.L.

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

BLUZA BLUZA TERMICA CORP TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 550

TVA inclus

O nouă generație de îmbrăcăminte pentru lenjerie de corp tehnică cu tehnologie  SEAMLESS  și structură  BODY MAPPING SYSTEM  pentru controlul diferențiat al microclimatului intern al diferitelor zone ale corpului în timpul diferitelor faze ale activității sportive. Cu temperaturi scăzute, corpul nostru încearcă să-și regleze propria temperatură cu vasoconstricție și tremurând; dimpotrivă, în timpul activității sportive intense, transpirația este prima reacție termoreglatorie a corpului nostru. În ambele cazuri există un sentiment de disconfort și pierdere de energie. SISTEM DE MAPEARE A CORPULUI  BMS este un amestec integrat de structuri textile și fire poziționate cu atenție pentru a oferi beneficii speciale de gestionare a transpirației, căldurii și compresiei. Sistemul CLIMA-CONTROL  al  SISTEM CORPUL HARTA  intervine în cazul în care și atunci când este nevoie, pentru a crea un micro-climat intern constantă , fără supra-încălzire și acumularea de transpirație, ajutând la menținerea temperaturii corpului ideală pentru mai mult timp , atât în condiții de stres și în timpul perioadelor de inactivitate . Având în vedere conformația corpului, în timpul activităților sportive intense, acumulările de transpirație nu sunt uniforme. Acesta este motivul pentru care  BMS  intervine prin diferențierea structurii țesutului acolo unde este necesar.

1 - Zonele de căldură intensă cu plasă închisă și căptușeală din teracotă.

2 - Pieptul din zona sternală și spatele de-a lungul întregii axe vertebrale sunt cele mai mari acumulări de umiditate. Cu structura deschisă a ochiurilor,  SWEAT-WINDOWS  deschid o cale de evacuare imediată către evaporare, acționând ca o supapă de decompresie, evitând acumulările de transpirație și accelerând eliminarea umezelii reziduale a straturilor interne.

3 - Canale de retenție: în contact cu pielea creează micro-canale în care rămâne aerul supraîncălzit, eliminând încărcătura de umiditate și menținând puterea termică.

4 - Zone de căldură medie cu plasă deschisă pentru a accelera schimbul de aer în punctele de contact scapular cu rucsacul.

5 - Zone de căldură medie cu plasă închisă și interior neted.

6 - Buclă pentru ca fața ceasului să iasă în timp ce utilizați încălzitorul de mână.

7 - Cârlig pentru degete pentru a fi folosit ca încălzitor pentru mâini.

Materiale :

Țesătură cu structură dublă. Suprafața exterioară din microfibră   higroscopică SKIN-LIFE , cu caracteristici bacteriostatice, atrage umezeala corpului spre exterior prin stratul interior al pielii din polipropilenă  DRYARN® . Hidrofobia absolută a fibrei  DRYARN®  și tensiunea superficială ridicată creată de microfibra  SKIN-LIFE  permit un transfer rapid de umiditate către exterior și o senzație constantă de uscăciune și căldură pe pielea stratului interior.

În plus,  DRYARN®  este:

- Cea mai ușoară dintre fibrele existente în natură: o ușurință care duce la o senzație plăcută de confort, agilitate și libertate de mișcare.

- Grad ridicat de izolație: capacitatea termoizolantă a  DRYARN®  este unică, superioară celei din lână, creând o barieră respirabilă care acționează ca un izolator la intrare și ca un vehicul pentru transpirația către exterior.

- Anti- miros:  DRYARN®  nu conține mirosuri proaste, cauzate de proliferarea florei bacteriene care amenință zonele umede ale hainelor.

- Hidrofob: Hidrofobia absolută transmite umiditatea și transpirația către exterior, unde se evaporă, menținând pielea mereu uscată.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO MAGLIA M.L.

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO MAGLIA M.L.

BLUZA BLUZA TERMICA CORP TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii