TECNOWOOL Extinde

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO TECNOWOOL

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 614

TVA inclus

Cine a spus că lâna nu este tehnică? Caracteristicile sale naturale de izolare termică, higroscopicitate și moliciune fac din această fibră naturală un aliat valid când temperaturile scad. Încă o dată, însă, nu am fost mulțumiți și am vrut să vă oferim mai multe. Cum? Prin combinarea caracteristicilor lânii merino cu proprietățile convective ale poliesterului. Lana higroscopică, cu caracteristici bacteriostatice și anti-miros, reamintește umezeala corpului spre exterior prin stratul intern al pielii din poliester. Hidrofobia ridicată a fibrei de poliester și tensiunea superficială ridicată creată de lână permit un transfer rapid de umiditate către exterior și o senzație constantă de uscăciune și căldură a stratului interior pe piele. .

Disponibil în două versiuni cu mânecă lungă (M / L) sau cu mânecă scurtă (M / M).

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO TECNOWOOL

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO TECNOWOOL

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii