CAYMAN HV Extinde

FLEECE TRABALDO GINO CAYMAN HV

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,117

TVA inclus

Termic, versatil, ușor, încăpător. CAYMAN HV  este un strat mediu capabil să varieze între diferitele utilizări necesare activității de vânătoare, datorită combinației abile de materiale și dispozitive tehnice. Panoul frontal din  WINDSYSTEM , pentru a proteja împotriva efectului enervant de răcire a vântului, este combinat cu inserții din lână cu structură de rețea care, pe lângă asigurarea căldurii, permit evacuarea mai rapidă a transpirației către exterior. Buzunarele mari din față, realizate din  antiaglare  extensibilă KETRATEX , sunt poziționate vertical oferind astfel o cazare confortabilă și sigură pentru PDA-uri și aparate de radio. Pentru a completa întregul sunt inserțiile din  KETRATEX întindeți-vă pe umeri și coate, ceea ce vă va prelungi durata de viață a produsului. Aplicațiile PU din partea de jos a articolului de îmbrăcăminte, pe lângă faptul că oferă un aspect sportiv, oferă o rezistență mai mare la abraziune în cazul dantelării rucsacurilor și portbagajelor. Inserțiile HV verzi oferă siguranței importanța pe care o merită.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

FLEECE TRABALDO GINO CAYMAN HV

FLEECE TRABALDO GINO CAYMAN HV

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii