ARTEMIS Extinde

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO ARTEMIS

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

GEACA DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 2,646

TVA inclus

Când ne-am propus scopul de a crea o îmbrăcăminte exterioară care să poată satisface nevoile de vânătoare ale unei femei, obiectivul nostru a fost unul: să creăm un produs tehnic la aceeași înălțime cu cele mai bune măsuri de precauție utilizate pe articolele de îmbrăcăminte pentru bărbați, fără a sacrifica stilul. S-a născut  ARTEMIS : o jachetă de damă pentru vânătoare și pentru exterior.

Cu accesorii uscate, linii subțiri și echilibrul potrivit între ușurință și rezistență,  ARTEMIS  este un articol vestimentar extrem de versatil, capabil să se adapteze la numeroasele activități de vânătoare de care vă puteți bucura pe cele mai variate terenuri. Țesătura de bază este nostru  CORDURA lumina ® cu KETRATEX  ușoare întăriri  pe mâneci și  CORDURA ® se întind pe spate, pentru a combina rezistenta mare la abraziune cu o libertate de mișcare maximă. Fundul sacoului, coatele și umerii sunt întărite cu  KETRATEX bielastic  ARTEMIS  este laminat cu membrană  RAINSYSTEM pentru a asigura impermeabilitatea chiar și la buzunarele exterioare și pentru a limita absorbția apei din țesăturile superficiale care ar îngreuna îmbrăcămintea. Fermoarul frontal cu glisor dublu vă permite să prindeți un al doilea strat în interior pentru a adăuga căldură dacă acum nu a fost suficient. ARTEMIS  este completat cu 2 buzunare frontale, 2 în interior, o ușă de satelit și o geantă mare de joc din spate.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO ARTEMIS

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO ARTEMIS

GEACA DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii