ARTEMIS SOFT Extinde

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO ARTEMIS SOFT

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

JACHETA DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 2,646

TVA inclus

Când ne-am propus să creăm o îmbrăcăminte exterioară care să poată satisface nevoile de vânătoare ale unei femei, obiectivul nostru a fost unul: să creăm un produs din punct de vedere tehnic la aceeași înălțime cu cele mai bune măsuri de precauție folosite la îmbrăcămintea bărbaților fără a sacrifica stilul.

Născut pentru cei care trăiesc la munte și nu pot renunța la tăcerile lor,  ARTEMIS SOFT  este sacoul din microfibră dedicat vânătorilor care nu se tem de pantele abrupte de munte, care trebuie să combine ușurința, potrivirea uscată și impermeabilizarea într-o haină moale și silențioasă. . Corpul central din microfibra  COOLSUEDE  garantează catifelare, minimizând foșnetul dat de frecare naturală. ARTEMIS SOFT  este impermeabilizat de membrana  RAINSYSTEM , care atunci când este laminată reduce absorbția de apă a țesăturilor de suprafață și impermeabilizează buzunarele. CORDURA se  întind ® pe partea din spate vă va da libertate maximă de mișcare chiar și în timpul plimbări lungi și inserțiile KETRATEX  pe coate și bretele va asigura rezistența potrivită. Fermoarul frontal cu glisor dublu vă permite să atașați un al doilea strat la interiorul articolului de îmbrăcăminte pentru a adăuga căldură atunci când nu a fost suficient. 2 buzunare frontale, 2 buzunare interioare și o geantă mare de joc din spate completează totul.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO ARTEMIS SOFT

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO ARTEMIS SOFT

JACHETA DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii