PULSAR HV Extinde

VESTA VANATOARE TRABALDO GINO PULSAR HV

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

VESTA DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,337

TVA inclus

Versiune de înaltă vizibilitate a modelului nostru  PULSAR . Vesta slim fit cu linii subțiri dedicate vânătorilor, capabilă să ofere echilibrul potrivit între ușurință și forță. La fel ca întreaga linie pentru femei, acest articol încorporează caracteristicile tehnice ale produselor noastre pentru bărbați, purtându-le într-o potrivire tipic feminină. Țesătura de bază este în  CORDURA ® lumina cu KETRATEX întăriri   în zonele de mare uzură , cum ar fi umeri și șolduri. Plasa din spate crește schimbul de aer cu exteriorul, asigurând uscarea rapidă a straturilor pielii și conținând greutățile. PULSAR  oferă spațiu amplu tuturor nevoilor de vânătoare datorită unei genti de joc cu burduf spate, trei buzunare frontale și un suport pentru palmă.Toate acestea în doar 350 g (dimensiunea S).

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

VESTA VANATOARE TRABALDO GINO PULSAR HV

VESTA VANATOARE TRABALDO GINO PULSAR HV

VESTA DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii