STARLIGHT PRO Extinde

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO STARLIGHT PRO

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

PANTALONI DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,685

TVA inclus

STARLIGHT PRO  este pantalonul creat pentru a se potrivi cu jacheta  ARTEMIS  și realizat după aceleași logici de construcție pentru a oferi versatilitate maximă pe diferite terenuri, favorizând vânătoarea din mers. Acest lucru este posibil datorită utilizării  bi-stretch CORDURA ® ca țesătură de bază care, pe lângă faptul că oferă o potrivire învelitoare, va garanta întotdeauna un confort maxim de utilizare. Elasticitatea  CORDURA ® este combinată cu o armătură frontală în   lumină KETRATEX, care crește semnificativ rezistența la rupere și înfundare în punctele cele mai expuse, împreună cu utilizarea  întinderii KETRATEX  pantalonului . Sistemul nostru consolidat  Confort Zone, cu bandă lombară elastică, face ca potrivirea să fie egală cu cea a unei mănuși chiar și după multe ore de utilizare evitând coborârea pantalonilor.

Pentru a se adapta fiecărui sezon  STARLIGHT PRO  este produs în două versiuni: impermeabil cu membrană  RAINSYSTEM  (toamnă / iarnă) și neimpermeabil (mod.  STARLIGHT ) pentru o respirabilitate mai mare (primăvară / vară).

Două buzunare frontale, un buzunar lateral și două fermoare în partea inferioară a piciorului completează echipamentul.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO STARLIGHT PRO

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO STARLIGHT PRO

PANTALONI DE VANATOARE DAMA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Imbracaminte accesorii