ALP Extinde

Jacheta Trabaldo Gino ALP

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 2,275

TVA inclus

 ALP reprezintă al treilea strat termic din seria  ALPINE CHALLENGE , care revoluționează conceptul tradițional de căptușire datorită unui sistem de cartografiere în diferitele zone ale corpului, pentru a satisface nevoile de căldură, respirabilitate și compresibilitate. Corpul central și mânecile superioare sunt căptușite cu un amestec de puf și vată  PRIMALOFT®  care combină căldura pufului cu hidrofugul  PRIMALOFT® , asigurând astfel o izolație maximă chiar și atunci când îmbrăcămintea este umedă (spre deosebire de pene normale 100% pilote.). La rândul său, puful oferă o căldură mai mare decât vata sintetică obișnuită de pe piață. Șoldurile și antebrațele sunt căptușite cu vată 100%  PRIMALOFT® pentru a asigura transpirația și îndepărtarea rapidă a umidității, precum și evitarea migrării penelor datorită frecării continue.

Totul în ALP este conceput având în vedere zilele lungi și reci din munți, începând cu întăririle de pe umeri, modelate pentru a rezista la fricțiunea rucsacurilor, a antebrațelor și a șoldurilor. Hota este concepută și pentru vânătorii de alpini: fabricată din  POLARTEC® THERMAL PRO , datorită elasticității naturale a materialului, aderă perfect la îmbrăcăminte, garantând căldura și minimizând orice foșnet.

ALP este completat cu inserții stretch pe spate, două buzunare frontale și două în interior.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Jacheta Trabaldo Gino ALP

Jacheta Trabaldo Gino ALP

JACHETA VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Jachete Trabaldo Gino