binoclu ULTRAVID 10x25 BR Aqua Dura, black Extinde

Binoclu ULTRAVID 10x25 BR Aqua Dura, black

Leica Leica

Nou

Binoclul compact Ultravid este însoțitorul perfect pentru observatorii pretențioși în tururi lungi care necesită un bagaj ușor.

Mai multe detalii

lei 4,200

TVA inclus

Informații despre produs Leica Ultravid 10x25 BR
Esențiale:
Câmp vizual mare de 90 m/1.000 m (295 ft./3280 ft.)
robust datorita blindajului complet din cauciuc
Mărire de 10 ori pentru detalii maxime la observare
Dimensiune: 111 x 112 x 39 mm
Descriere produs:
Binoclul compact Ultravid este însoțitorul perfect pentru observatorii pretențioși în tururi lungi care necesită un bagaj ușor. Cu greu mai mare decât o trusă de prim ajutor, abia le observi în bagaj și convingi datorită formatului lor foarte compact, roții de focalizare antiderapante și calității optice impresionante. Imaginile strălucitoare cu contrast ridicat și claritate clară și suprimarea remarcabilă a luminii parazite fac acest binoclu unic în clasa lor. Oferă imagini mai luminoase și mai clare decât multe alte binocluri folosind aceeași dimensiune a lentilelor, plasându-le în gama superioară a clasei Leica Ultravid. Dioptrile se regleaza prin apasarea unui buton si datorita unei articulatii duble le poti plia si abia le vei observa in bagaj - un rezultat cu adevarat remarcabil.

Domeniul de livrare:
Binoclu, curea de transport din material țesut, capace pentru ocular, geantă Cordura cu buclă

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Binoclu ULTRAVID 10x25 BR Aqua Dura, black

Binoclu ULTRAVID 10x25 BR Aqua Dura, black

Binoclul compact Ultravid este însoțitorul perfect pentru observatorii pretențioși în tururi lungi care necesită un bagaj ușor.
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Leica