Binoclu LEICA TRINOVID 10X32 HD Extinde

Binoclu LEICA TRINOVID 10X32 HD

Leica Leica

Nou

Noul binoclu Trinovid HD 32 este extrem de flexibil în utilizare și convinge prin performanța optică, manevrarea ușor de înțeles și designul atemporal. 

Mai multe detalii

lei 5,250

TVA inclus

Informații despre produs Leica Trinovid 10x32 HD
Esențiale:
Limită excelentă de focalizare în prim-plan, câmp vizual mare, imagini luminoase și clare
Permite observații uluitoare chiar și în condiții dificile de iluminare
Lentile acoperite complet cu acoperiri care resping murdăria (AquaDura™) împotriva ceții, ploii și prafului pentru o vedere clară, chiar și în condiții dificile
Descriere produs:
Noul binoclu Trinovid HD 32 este extrem de flexibil în utilizare și convinge prin performanța optică, manevrarea ușor de înțeles și designul atemporal. Cu optica Leica HD dovedită, Trinovid HD oferă combinația perfectă de transmisie modernă a luminii, culori neutre vii și strălucitoare, contraste și claritate. Este rezistent la șocuri și are o prindere sigură datorită armurii din cauciuc robuste și rezistente, chiar și atunci când sunt supuse unor eforturi considerabile. Pachetul este completat de un sistem de transport din neopren bine gândit și confortabil, care asigură acces rapid și depozitare în siguranță. Ideal pentru și mai multe observații uluitoare, oricând, oriunde.

Domeniul de livrare:
Binoclu, curea de transport din neopren conturat, capac pentru obiectiv, capac pentru ocular, geanta Cordura

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Binoclu LEICA TRINOVID 10X32 HD

Binoclu LEICA TRINOVID 10X32 HD

Noul binoclu Trinovid HD 32 este extrem de flexibil în utilizare și convinge prin performanța optică, manevrarea ușor de înțeles și designul atemporal. 
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Leica