Binoclu Leica cu telemetru Geovid PRO 8X32 Extinde

Binoclu cu telemetru Leica Geovid PRO 8X32

Leica Leica

Nou

În urmă cu 30 de ani, am stabilit un reper cu primul telemetru – acum, prezentăm cel mai compact și mai puternic binoclu cu telemetru din clasa premium. Cu software-ul lider mondial - Applied Ballistics® preinstalat, calculează cele mai precise valori balistice pentru până la 800 m. 

Mai multe detalii

lei 14,975

TVA inclus

Un laser de Clasa 1 extrem de precis măsoară distanțe de până la 2.500 yds (2.300 m) în mod fiabil și rapid. O nouă caracteristică, dezvoltată special pentru vânătorii cu arc, oferă o toleranță de măsurare extrem de scăzută de +/- 0,25 yds (0,23 m) la până la 200 yds (180 m). Leica Geovid Pro 32 se reglează pentru parametrii ambientali, cum ar fi presiunea aerului, temperatura și unghiul. Cu Applied Ballistics® la bord, acesta calculează cu precizie intervalul simplu, intervalul orizontal echivalent și valorile de corecție pentru ajustarea holdover, unități și clic. Obiectivul nou dezvoltat de 32 mm cu prisme Perger-Porro și lentile HD oferă o calitate remarcabilă a imaginii, culori realiste și luminozitate excepțională – chiar și în cele mai dificile condiții.

Un partener de încredere pentru urmărire În călătoriile de vânătoare și tulpinile lungi, noul Leica Geovid Pro 8x32 impresionează prin dimensiunea redusă a pachetului, greutatea redusă și performanța optică. Este ideal pentru vânătoare activă. Software-ul integrat Applied Ballistics® oferă cele mai precise soluții balistice, iar puternicul laser Clasa 1 oferă cele mai precise rezultate de măsurare la până la 2.500 yds (2.300 m). Operarea intuitivă și un meniu ușor de utilizat îl ajută pe vânător să se concentreze asupra lucrurilor esențiale.

Leica Geovid Pro 32 este rezultatul multor ani de experiență în vânătoare. Combină cea mai bună performanță optică cu cea mai bună soluție balistică din lume și cea mai precisă măsurare a distanței. Este optimizat pentru o observare fără oboseală și o operare intuitivă. Carcasa de magneziu blindată cu cauciuc, dovedită, este robustă și își protejează interiorul de ultimă generație de elemente, făcând din Leica Geovid Pro 32 un însoțitor absolut de încredere.

Imagini luminoase, zi și noapte Leica Geovid Pro 8x32 este perfect pentru vânătorul activ căruia îi place să tragă noaptea. Sticla este usor de manevrat, iar greutatea sa redusa asigura o imagine foarte linistita. Câmpul său vizual remarcabil oferă vânătorului o imagine de ansamblu bună asupra împrejurimilor, iar obiectivul de 32 mm oferă o luminozitate extraordinară până în amurg. În combinație cu camerele termice Leica Calonox View și Sight, devine soluția optică ideală pentru vânătoarea de noapte.

Piatră de hotar în telemetrie Ultraușoară și compactă Cele mai compacte și puternice binocluri cu telemetru sunt proiectate ergonomic, pentru o ușurință remarcabilă în utilizare. Soluție balistică la bord Calcule balistice extrem de precise folosind un senzor atmosferic intern, date integrate Applied Ballistics® și corecția vântului folosind contorul de vreme Kestrel. Telemetru laser premium Telemetrie extrem de precisă, rapidă de până la 2.500 yds (2.300 m) și cu o toleranță de măsurare foarte scăzută de +/- 0.25 yds (0.23 m) la până la 200 yds (180 m). Cea mai bună calitate optică Obiectivele nou dezvoltate de 32 mm, cu prisme Perger-Porro și lentile HD, oferă valori de transmisie ridicate, contraste optime de culoare și calitate ridicată a imaginii. Conexiune fără întreruperi Datorită soluției integrate Applied Ballistics® și aplicației Leica Ballistics, alte dispozitive precum contorul de vreme Kestrel 5700 pot fi conectate cu ușurință prin Bluetooth®.


Produsul se livreaza cu Curea de transport  din neopren, capacfrontal al lentilei, capace pentru ocular, husă cordura, baterie
Magnificatie 8x
Diametru lentila frontala32mm
Pupila de iesire4mm
Factor de crepuscul16
Camp vizual la 1000m135 m
Câmp vizual
pentru utilizatorii de ochelari (la 1000m)
 >131 m
Eye relief16 mm
Unghiul de vedere obiectiv
Distanta apropiataapproximativ 5 m 
Distanța interpupilară reglabilă56 la 74 mm
Compensare diptrie±4 dpt. 
Masurarea distantei
Distanta maxima2300m
Distanta in linie dreapta compensata cu inclinarea (EHR)2300m
Compensare balistica cu 
Applied Ballistics® Ultralight (setare implicită)
800m
Compensare balistica cu 
Applied Ballistics® Elite (upgrade) 
2300m
Timpul de masuraremaxim aproximativ 0,3s
Moduri de masurareMod de scanare, măsurare unică
Posibilitatea comutate de la metri la yarziDa
Functii balisticeDa
Posibilitate corectie vantDa, prin integrarea cu Kestrel compatibile
Posibilitata calcul distanta in linie dreapta
compensata cu inclinata
Da
Afisare corectii pentru verticala si vantDa
Applied Ballistics® Ultralight preinstalatDa
Interfata Bluetooth®Da
Conectare cu aplicatia Leica ballisticsDa
Utilizare profile balistic personalizateDa
Posibilitatea de upgrade la Applied Ballistics® EliteDa
Conectare la BaseMap®Da
Conexiune cu Kestrel® / Garmin®Da
Ghidare GPS - GPS guide LPTTM (Leica ProTrack)Da
AfisajDisplay LED cu 4 cifre, usor lizibil in orice lumina
Oculare ajustabile pentru utilizatorii de ochelariDa
Protectii ocularda, manșon glisant rotativ,  detașabil, cu 4 opritoare de clic
Sistem prismPerger-Porro system 
Tratament lentileHDC® multilayer coating, AquaDura® coating 
FocusareFocalizare internă prin unitate centrală
Laser Laser invizibil sigur pentru ochi conform EN și FDA clasa 1
Divergența fasciculului laser1.8 x 0.8 mrad 
Senzor de presiune barometricăDa
Senzor de temperaturaDa
Măsurarea temperaturiiDa
Senzor de inclinareDa
CompassDa
Baterie1 x 3 V / Lithium-type CR2
Durata de viata baterieAproximativ. 2.000 de măsurători la 20°C
Etanșeitate la apăLa o adâncime de 5 m
CarcasaDin magneziu, umpluta cu azot
Dimensiuni (W x H x D) 117x153x70 mm
Greutate870 g (fara baterie) 
 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Binoclu cu telemetru Leica Geovid PRO 8X32

Binoclu cu telemetru Leica Geovid PRO 8X32

În urmă cu 30 de ani, am stabilit un reper cu primul telemetru – acum, prezentăm cel mai compact și mai puternic binoclu cu telemetru din clasa premium. Cu software-ul lider mondial - Applied Ballistics® preinstalat, calculează cele mai precise valori balistice pentru până la 800 m. 
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Leica