Binoclu Leica Trinovid 8x40 "LIFE edition" Extinde

Binoclu Leica Trinovid 8x40 "LIFE edition"

Leica Leica

Nou

Cu „ediția LIFE” a Leica Trinovid 8 x 40, Leica Camera AG prezintă o ediție unică, specială din gama de binoclu Leica Trinovid. Modelul ediție specială a fost creat în colaborare cu artistul islandez-danez Olafur Eliasson, care a împrumutat binoclului aspectul lor neobișnuit.

Mai multe detalii

lei 12,150

TVA inclus

Cu „ediția LIFE” a Leica Trinovid 8 x 40, Leica Camera AG prezintă o ediție unică, specială din gama de binoclu Leica Trinovid. Modelul ediție specială a fost creat în colaborare cu artistul islandez-danez Olafur Eliasson, care a împrumutat binoclului aspectul lor neobișnuit. Cu ornamentele sale din piele de culoare verde neon și gravura asortată cu culorile, Leica Trinovid 8 x 40 „LIFE edition” atrage ochiul izbitor și o operă de artă în același timp. Într-o ediție mondială de doar 250 de exemplare, unicitatea acestui model îl face un obiect extrem de dorit pentru iubitorii de rarități și obiecte de colecție exclusive. Leica Trinovid 8 x 40 „LIFE edition” strict limitată a fost creată ca un omagiu adus instalației „Life” a lui Olafur Eliasson, care a fost prezentată la Fondation Beyeler (Elveția) în 2021.

Pe lângă ornamentele din piele verde neon, o altă caracteristică atrăgătoare a binoclului ediției speciale sunt gravurile lor completate cu verde. Fiecare exemplu prezintă, de asemenea, gravura specială „LIFE” și un număr de serie unic care indică faptul că este un exemplu dintr-o ediție limitată (1/250). Leica Trinovid 8 x 40 „LIFE edition” va fi furnizat într-un ambalaj verde în stil binocular și etichetat cu logotipul „Life”. Livrarea include un certificat de autenticitate și un card pliabil cu o citație semnată personal de la Olafur Eliasson. În orice altă privință, specificațiile tehnice ale Leica Trinovid 8 x 40 „LIFE edition” sunt identice cu cele ale modelului de producție în serie. Prezentat în 2019 ca un omagiu adus binoclului iconic al anilor 1960, relansat Leica Trinovid în design clasic este un accesoriu atemporal – stilat, subțire și elegant – și însoțitorul perfect pentru observație în nenumărate situații. Optica lor premium precisă, de înaltă performanță, cu un câmp vizual excepțional, asigură utilizatorilor o imagine de ansamblu impresionantă și, datorită conceptului lor intuitiv de manipulare, oră după oră de observare fără oboseală. Cele mai recente tipuri de sticlă și acoperire garantează culori strălucitoare, realiste și o imagine de vizualizare extrem de strălucitoare, cu contrast ridicat de la o margine la alta. Protejat de un corp din aluminiu ultra-ușor și materiale de ultimă generație, binoclul Leica Trinovid este robust, impermeabil împotriva stropilor și ploii și gata să facă față oricărei provocări chiar și în cele mai dure condiții. Esențiale: Ediție specială limitată cu piele verde neon cu gravură asortată la culoare, certificat de autenticitate, o felicitare cu un citat semnat personal de la Olafur Eliasson și ambalaj special „LIFE edition” Doar 250 de bucăți disponibile în întreaga lume Proiectat de Olafur Eliasson Optică modernă premium pentru experiențe de vizionare impresionante, cu culori strălucitoare, naturale și imagini luminoase cu contrast ridicat Design subțire iconic, elegant Privire de ansamblu excelentă și recunoaștere a detaliilor

 • Magnification:

  8x

 • Front lens diameter:

  40 mm

 • Exit pupil:

  5.0 mm

 • Twilight factor:

  17.9

 • Field of view at 1,000 yds/m:

  404 ft / 123 m

 • Eye relief:

  16mm

 • Close focus range:

  18.0 ft / 5.5 m

 • Diopter compensation:

  ±3dpt

 • Eyepiece for eyeglass wearers:

  Yes

 • Eyecup with twist-and-pull action:

  Adjustable, with 4 click stops

 • Adjustable interpupillary distance:

  55-75 mm

 • Focusing:

  Internal focusing via central focusing device, diopter compensation at the lower end of the brige

 • Prism system:

  Roof prism

 • Coating:

  "HDC® multicoating and AquaDura® coating on outer lenses"

 • Waterproof:

  Splash-proof

 • Body:

  Aluminum

 • Dimensions (W x H x D):

  4.41x5.75x2.09in 112x146x53 mm

 • Weight:

  22.57 oz / 640 g

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Binoclu Leica Trinovid 8x40 "LIFE edition"

Binoclu Leica Trinovid 8x40 "LIFE edition"

Cu „ediția LIFE” a Leica Trinovid 8 x 40, Leica Camera AG prezintă o ediție unică, specială din gama de binoclu Leica Trinovid. Modelul ediție specială a fost creat în colaborare cu artistul islandez-danez Olafur Eliasson, care a împrumutat binoclului aspectul lor neobișnuit.
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Leica