Leica magnus 1-6,3x24 prindere inele reticul L-4A Extinde

Leica magnus 1-6,3x24 prindere inele reticul L-4A

Leica Leica

Nou

Luneta cu cel mai mare camp vizual de pe piata.
44m la 100m la magnificatie 1.
Pupila de iesire cu 50% mai mare decat alte lunete

Mai multe detalii

lei 12,475

TVA inclus

Datorită combinației de putere de mărire, a unei imagini de ansamblu extrem de ample și a unui câmp de vedere uimitor de 44 de metri la 100 de metri, Magnus 1–6,3x24i asigură un succes semnificativ mai mare si o crestere semnificativa a siguranței in timpul partidei de vânătoare. Datorită unuei pupile de iesire, extrem de mare și a unui punct roșu extrem de clar, definit, asigură localizarea țintei extrem de rapidă și precisă, în special la goană. Luneta dispune de o gamă largă de zoom de 1 până la 6,3 de ori și o funcție inteligentă de oprire automată. În combinație cu construcția sa extrem de compactă, aceste caracteristici fac Magnus 1-6,3x24i un însoțitor extraordinar de fiabil și versatil la orice vânătoare.


SISTEME IMPLEMENTATE PE LEICA MAGNUS 1-6,3X24I:

L-EP (LARGE EXIT PUPIL) – PUPILA MARE DE IESIRE

Cea mai mare pupila de iesire instalata vreodata pe o luneta de vanatoare, este disponibila acum pe toate lunetele Leica Magnus.

Cu ce ne ajuta o pupila mai mare de iesire:

– indentificarea foarte usoara si mult mai rapida a tintei. Efectul de tub fiind foarte redus. Creeaza imediat o imagine pura, naturala si fara nicio umbrire.
– ofera posibilitatea montarii lunetei la o distanta putin mai mare fata de ochiul vanatorului pentru reducerea accidentelor la utilizarea calibrelor mari.VEZI MAI MULT CU W-FOW

(Wide Field of View).

Câmpul de vedere cu unghi larg al luneteleor Leica oferă vânătorilor cea mai mare imagine de ansamblu posibilă pentru o lovitură sigură și etică. 

Oferă vânătorilor mai multă siguranță, în special la culoarele forestiere înguste și pe terenurile dificile. Datorită designului unic Leica optic, cu un obiectiv special Barlow, lunetele Leica Fortis 6 și Magnusi oferă un câmp vizual nemaivăzut de 44m la o mărire de 1x la o distanță de 100 m.

Cu o vizibilitate maximă și o imagine de ansamblu extrem de largă, câmpul de vedere remarcabil la mărirea de 1x asigură mult mai multă siguranță și succesul vânătorii.REZISTENT LA VÂNT ȘI APĂ DATORITĂ H-PM

(High-Performance Mechanics)

Deoarece designul produsului Leica pune accentul pe o durabilitate specială, lunetele Leica sunt însoțitori robusti pentru fiecare tip de vânătoare. 
În procesul de dezvoltare, precum și în procesul de fabricație, Leica se abține să folosească material plastic pentru orice componente stresate. 
Prin urmare, în multe teste ale standardului internațional de evaluare a mediului DIN / ISO 9022 pentru dispozitive optice, Leica depășește chiar cerințele deosebit de stricte pentru utilizare profesională. 
Pentru experiență nerestricționată în natură și durabilitate mai lungă.

MANEVRARE SIMPLĂ ȘI INTUITIVĂ.

Acest model poate fi livrat cu 3 tipuri de reticule:

L-4A(primul), L-3D(al 2-lea) sau CDi

Pretul este acelasi, indiferent de tipul reticulului.Pentru acest produs sunt disponibile următoarele accesorii:

-
 huse de protecție dedicate pentru fiecare model de lunetă, disponibile in 4 culori: negru, maroniu, portocaliu, si verde. Pentru lunetele cu iesiri de 24(cele de goana) se potrivesc husele marimea S

capac protecție lentilă frontală. Aceasta se monteaza prin infiletare in partea din față a lunetei. Capacul este prevăzut cu buton de ajustare a poziției de deschidere a capacului. Produsul este dedicată pentru lunetele Leica.

extra capac cu compartiment baterie rezerva pentru lunetă Leica Magnus

prindere rapida pentru arme Blaser Henneberger pentru luneta Leica cu tub de 30

Versiunea cu prindere sină este listata aici.

Pentru modelul mixt Leica Magnus 1,5-10x42, apăsati aici pentru versiunea cu prindere inele si aici pentru luneta cu prindere pe sină.

Package includesriflescope caps for front lens/eyepiece,
cleaning tissue, battery, instruction manual
Front lens diameter24 mm
Magnification1 – 6.3 x
Zoom6.3 x
Field of view at 100 m (min. up to max. magnification)44 m to 6.5 m
Eye relief> 3.5 in / 90 mm
Exit pupil12.4 - 3.8 mm
Parallax-free100 m
Diopter compensation–4/+3 dpt
CoatingAquaDura® lens coating
Transmissionapprox. 92 %
Mounting option30 mm rings 
Impact point correction1 click = 1 cm/100 m (~~1⁄3 MOA), 200 x140 cm
Front lens filter threadM 28 x 0.75 mm
Length272 mm
Weight 544 g 
Waterproofwaterproof to 13.1 ft / 4 m;
nitrogen-filled
Available reticles4a, L-3D, CD i
Reticle illumination / typeyes/dot
Automatic switch-off3 min, ± 75°
Automatic switch-onyes, activated by position and/or movement
Battery1 x CR2032

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Leica magnus 1-6,3x24 prindere inele reticul L-4A

Leica magnus 1-6,3x24 prindere inele reticul L-4A

Luneta cu cel mai mare camp vizual de pe piata.
44m la 100m la magnificatie 1.
Pupila de iesire cu 50% mai mare decat alte lunete
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Magnus