DEER STALKER CAMO HWS TROUSERS Extinde

DEER STALKER CAMO HWS TROUSERS

HARKILA HARKILA

Nou

Pantalonii HWS camo Deer Stalker sunt o piesă versatilă din gama noastră cuprinzătoare și populară Deer Stalker.

Mai multe detalii

lei 2,000

TVA inclus

Pantalonii HWS camo Deer Stalker sunt o piesă versatilă din gama noastră cuprinzătoare și populară Deer Stalker. Pantalonii încorporează propria noastră membrană HWS® rezistentă la vânt și la apă, care, spre deosebire de mulți alții, este elastică. Acest lucru le face alegerea ideală dacă sunteți în căutarea unei perechi de pantaloni camuflati pentru vânătoare activă și stand care păstrează un grad ridicat de ușurință în mișcare.

Sunt confecționați dintr-o țesătură Tricot elastică moale, foarte redusă de zgomot, care a fost tratată DWR, pentru a-i face rezistent la murdărie și la apă. Spre deosebire de mulți alți pantaloni echipați cu membrană, aceștia sunt excelenți pentru urmărire. Dar rămâneți pe deplin protejat chiar și de ploile abundente de membrana HWS® încorporată, cu înălțimea sa hidrostatică de 20.000 mm. Dacă vă creșteți nivelul de activitate și începeți să vă supraîncălziți, există orificii de aerisire cu fermoar pe spatele coapselor pentru a vă menține rece. De asemenea, pantalonii au o căptușeală care elimină umezeala. Acestea au propriul nostru camuflaj AXIS MSP®, care vă perturbă conturul și vă permite să vă îmbinați în fundal. MSP înseamnă Multi Season Pattern și, după cum sugerează și numele, am proiectat acest camuflaj pentru a fi eficient pe o varietate de terenuri în diferite perioade ale anului. A fost dezvoltat cu asistența expertului în camuflaj Guy Cramer, care, pe lângă AXIS MSP®, a proiectat camuflaje pentru uz militar în multe țări. Pantalonii au două buzunare frontale mari, cu fermoar și un suport pentru cartuș cu 4 lovituri pe coapsa dreaptă. Există curele de reglare în spatele genunchilor pentru a obține o potrivire optimă. Există, de asemenea, dispozitive de reglare a gleznelor pentru a se asigura că se închid bine în jurul cizmelor tale. Există, de asemenea, un cârlig ascuns la fiecare gleznă pentru a se atașa de șireturile cizmelor, pentru a împiedica picioarele pantalonilor să se ridice în timp ce urmăriți.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

DEER STALKER CAMO HWS TROUSERS

DEER STALKER CAMO HWS TROUSERS

Pantalonii HWS camo Deer Stalker sunt o piesă versatilă din gama noastră cuprinzătoare și populară Deer Stalker.

Imbracaminte, incaltaminte și echipamente facute pentru vânătoare pentru distanțe lungi și nivelurile de activitate variate. Prin combinarea unor materiale inovatoare, cu un design funcțional, linia de performanță oferă greutate redusă, respirabilitate înaltă și caracteristici tehnice unice pentru a asigura rezultate optime de vanatoare si experiente de neuitat.

PANTALONI