Prindere pentru Blaser - red dot Leica Extinde

Prindere pentru Blaser - red dot Leica

Henneberger Henneberger

Nou

Prindere cu detasare rapida, produsa de nemtii de la Henneberger pentru armele Blaser. Modelul este compatibil cu red dotul produs de Leica - ASPH

Mai multe detalii

lei 1,860

TVA inclus

Prinderile Henneberger sunt conexiunea perfecta, de înaltă calitate care permite montarea rapida a sistemului de ochire cu punct produs de Leica sub numele de ASPH.
Sistemul Henneberger SAMO, este frezat din oțel solid, absolut rezistent la recul și fără nicio safectare a reglajului dupa demontare si montare.
Acest nou model este mai subțire și mai ușor decât modelele comparabile.

Produsul este fabricat in Germania.
Pemite ajustarea presiunii de prindere pe teava printr-un surub cu capat torx, fara a mai fi necesare surubelnite dedicate.
In plus, sistemul permite blocarea surubului de ajustare presiune strangere pe teava, printr-un imbus ingropat dispus pe diagonala fiecarei piulite.
Acest model este produs exclusiv pentru modelul de red dot de la Leica - ASPH

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Prindere pentru Blaser - red dot Leica

Prindere pentru Blaser - red dot Leica

Prindere cu detasare rapida, produsa de nemtii de la Henneberger pentru armele Blaser. Modelul este compatibil cu red dotul produs de Leica - ASPH
Compania Henneberger a fost înființată pe 29 noiembrie 1966 de maestrul armist Rudolf Henneberger din Münnerstadt. Din 1971, Rudolf Henneberger a lucrat pentru F. W. Heym GmbH & Co. KG, care are sediul și în Münnerstadt, în calitate de șef de producție de arme de vânătoare. Propria sa afacere a continuat în paralel cu slujba la Heym. În acest timp, a fost creată legendara pușcă dublă Big Five, care a fost scoasă la licitație de Safari Club International.

În 1987, Rudolf Henneberger l-a părăsit pe Heym, iar fiul său Frank Henneberger s-a alăturat companiei tatălui său în calitate de stagiar de armă.

În anul 2000, a fost creată oa doua bază prin achiziția unui centru de prelucrare CNC.

Pe 1 ianuarie 2004, fiul Frank Henneberger a preluat afacerea de la tatăl său, dar lucrează în prezent pentru companie.

Cel mai mare pas până în prezent a urmat în octombrie 2009: trecerea la clădirea companiei nou construite.

În 2017, clădirea a fost extinsă pentru a crea zone suplimentare de fabricație și depozitare.

Prinderi