Red dot Leica Tempus 2 Asph 2,5 Moa

Leica Leica

Nou

Ultima generație de red dot de la Leica. Punctul fin si perfect pentru goană, senzor de mișcare care activează/dezactivează sistemul de iluminare, carcasă de protecție cu asigurare prin șnur, autonomie peste 3000 ore, rezistă la șocuri de peste 1000G. Greutate - 200g

Mai multe detalii

lei 2,975

TVA inclus

Tempus 2 are un punct iluminat clar și fin, care este vizibil în mod fiabil pe orice țintă. Lentila asferică oferă un punct roșu mai clar și mai strălucitor, precum și o calitate extrem de ridicată a imaginii – totul în timpul tragerilor rapide. Câmpul vizual foarte mare oferă ambilor ochi o imagine de ansamblu fără precedent, în timp ce fiecare tragere se află exact la punctul iluminat.

Tempus 2 este frezat dintr-un singur bloc de aluminiu. Manopera sa robusta, de inalta calitate, rezista chiar si la șocuri extreme de peste 1.000 G, ceea ce il face ideal pentru vanatoare si tir sportiv. Noul Tempus 2 este furnizat cu o husă închisă, semi-transparentă, cu eliberare rapidă. Acesta oferă protecție suplimentară, poate fi îndepărtat rapid și ușor și este atașat la carcasă printr-un cablu de prindere.

Noul Tempus 2 a fost dezvoltat împreună cu practicieni cu experiență, pentru vânătoarea la goană, precum și pentru tir sportiv exigent. Red dotul oferă peste 3.000 de ore de autonomie a bateriei la luminozitate medie. Datorită senzorului de mișcare Leica, acesta se oprește automat imediat ce arma nu mai este în poziție de tragere. 

Senzorul de mișcare poate fi dezactivat/activat prin apăsarea simultană a butoanelor + și - timp de 3 secunde. Noua setare este confirmată de 3 semnale luminoase ale ledului. Pornirea/oprire Ledului se face prin apăsarea scurtă a oricărui buton. 


Noua tehnologie integrată în Leica Tempus 2, oferă un procesor și un led cu consum de energie scazut și iluminare constanta indiferent de capacitatea bateriei.

Cele doua butoane dispuse pe partea laterala sunt bine dimensionate, asezate intuitiv și oferă posibilitatea ajustării intensității ledului, pornirea și oprirea manuală a acestuia, daca sistemul automat a fost dezactivat. 

Produsul se livreaza cu:capac de protecție, țesut curățare lentilă, deschizator compartiment baterie,
 baterie CR2032, cheie hexagonală 1,5mm, două șuruburi Torx T10 pentru fixarea dispozitivului pe bază
Lentila (asferica) 21 x 25 mm
Parallax free40m
Opțiuni de montarecompatibil cu bazele Docter
Ajustarea punctului de impact1.1 MoA per click (approx. 1.6 cm at 50 m) 
Adjustment range reticle 100 x 100 MoA (approx. 1.5 m at 50 m) 
Dimensiune Reticul (red-dot) 2.5 MoA (acoperă approx. 3.6 cm at 50 m) 
Reglaje intensitate punct12 trepte 
Oprire automatădupă 4 ore când cu senzorul de mișcare oprit /
după 3 minute fără mișcare cu senzorul de mișcare activat
Pornireprin apăsarea butonului + sau -
Rezistență la tragere1.000 g (1 ms)
Rezistență la apă1 m adâncime, 10 minutes
Baterie1 x 3 V CR 2032
Dimensiuni (L x H x D) 53,6 x 35 x 28,6 mm

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Red dot Leica Tempus 2 Asph 2,5 Moa

Red dot Leica Tempus 2 Asph 2,5 Moa

Ultima generație de red dot de la Leica. Punctul fin si perfect pentru goană, senzor de mișcare care activează/dezactivează sistemul de iluminare, carcasă de protecție cu asigurare prin șnur, autonomie peste 3000 ore, rezistă la șocuri de peste 1000G. Greutate - 200g
Peste 100 de ani de experienta, Leica ofera pietei o gama complexa si completa de produse: 3 clase de lunete pentru toate bugetele: Amplus, Fortis si Magnus, 3 clase de binocluri cu telemetru, 7 modele de binocluri compacte, primul red dot cu lentila asferica si 3 tipuri de telemetre.
Toate produsele se bucura de o paleta larga de accesorii, gandite sa fie practice si rezistente.

Red dot