Luneta Schmidt Bender Varmint 4-16x50 Extinde

Luneta Schmidt Bender Varmint 4-16x50

Nou

Luneta Schmidt Bender Varmint Klassik Hungary 4-16x50

Mai multe detalii

lei 7,000

TVA inclus

O luneta proiectata si construita special pentru a fi utilizata in tirul la distanta. Varmint se poate traduce prin ¨mici daunatori¨, iar tirul varmint s-a nascut in Statele Unite, unde se practica combaterea cainilor de preerie prin tir de precizie la mare distanta. Un sport frumos cu efecte benefice asupra mediului, necesita o luneta clara, precisa, cu reticul foarte fin si magnificatie mare.

Magnificatia  de 4-16x50 o face pretabila oricarui tip de vanatoa la mare distanta, cum ar fi cea de cervide in camp deschis, sau vanatoare la munt la ibex si capra neagra.

Diametrul tubului de 30 mm face imaginea foarte luminoasa, iar lentilele de o calitate deosebita ii dau o claritate de crista; diametrul obiectivului de 50mm o face perfect utilizabila pentru utilizare in lumina foarte slaba, astfel incat este o luneta foarte potrivita pentru panda.

 Reticulul discponibil pe stoc: A8 varmint ( cel din imaginea atasata), luneta fiind gandita pentru montura cu inele de 30``diametru.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Luneta Schmidt Bender Varmint 4-16x50

Luneta Schmidt Bender Varmint 4-16x50

Luneta Schmidt Bender Varmint Klassik Hungary 4-16x50

Schmidt & Bender