Steiner Nighthunter Xtreme 3-15×56 Extinde

Steiner Nighthunter Xtreme 3-15×56

Nou

Lunete seria Nighthunter sunt produse în Germania și testate conform standardelor de calitate STEINER.

Mai multe detalii

lei 10,478

TVA inclus

Diametru obiectiv:56 mm

Putere de marire variabila:3 x / 15 x

Greutate:770 g

Lungime:360 mm

Temperatura de functionare; -25 °C – +65 °C

Diametru tub:30 mm

Caractristice:

Diamond-Night-Coating

Nano-Protection®

Reticul:4A-I

Garantie:10 Ani

Zoom pentru cinci niveluri de amplificare

Zoom-ul pentru a mări de cinci ori oferă întotdeauna amplificarea corectă și un amplu câmp vizual. Este posibilă citirea amplificării din poziția de tragere.

Învelișul Diamond-Night-Coating STEINER

Prin dezvoltarea acestui tip de înveliș inovativ, Diamond-Night-Coating, STEINER a dezvoltat optici care sunt pe deplin în sintonie cu vânătoarea și care au fixat noi standarde. Utilizarea și combinarea florurilor rare și a substanțelor minerale asigură o transmisie a luminii uniformă în tot spectrul luminos. Imaginile sunt extrem de clare cu un nivel maxim de contrast – până la margini.  Contururile sunt întotdeauna vizibile în mod clar și distinct și lumina difuză este redusă la minim.  Acești factori garantează cele mai bune condiții posibile pentru a permite observarea și în cele mai slabe condiții de lumină.

Optică de înaltă definiție STEINER

Ideală pentru utilizare profesională regulară. Un înveliș specializat permite o trasmisie a luminii de calitate superioară. Imaginile sunt extrem de clare cu un contrast maxim posibil, până la margini.    Lumina difuză este redusă la minim. Contururile sunt întotdeauna ascuțite și vizibile în mod clar, chiar și în condiții de lumină slabă și când este întuneric.

Iluminare inteligentă STEINER

Punctul luminos al grilei pe al doilea plan focal se distinge pentru o luminozitate extremă și rămâne în mod clar distinct și în medii foarte luminoase. La asfințit și în timpul nopții iluminarea poate să fie ușor atenuată. Un senzor de mișcare inovativ stinge iluminarea imediat ce arma este culcată. De îndată ce este din nou plasată în poziție de tragere, punctul roșu este din nou aprins cu setările cele mai recente, datorită funcției de memorie. Funcția de stingere automată după 3 ore de inactivitate asigură o durată lungă de viață bateriei.

Nano-Protection® STEINER

Învelișul  impermeabil oferă lentilelor o suprafață care elimină murdăria și apa,protejându-le astfel de mediul extern și care simplifică curățarea. Ploaia, zăpada și umiditatea dispar din câmpul vizual.

Confort în utilizare STEINER

Ca și la apreciatele binocluri STEINER, la lunetele Nighthunter Xtreme o atenție deosebită a fost acordată pentru a face funcționarea intuitivă. Caracteristicile de priză, în mod special bune, garantează o manipulare sigură și cu mănuși. Toate setările sunt ușor de citit din poziția de tragere.

Izolare fonică STEINER

Conceptul Nighthunter Xtreme este acela al unei lunete  optimizate pentru a funcționa într-un mod silențios. Învelișul din cauciuc al dispozitivelor de funcționare proeminente garantează o absorție eficientă a sunetului.

Accesorii

Lunetele pentru arme Nighthunter Xtreme sunt dotate cu accesorii selectate. Bateria de rezervă pentru iluminarea  grilajului se află în compartimentul din capac. Suportul rezistent din neopren protejează optica lunetei, poate fi îndepărtat repede și fără zgomot și poate fi utilizat ca bază de sprijin pentru armă.

Robustețe extremă

Rezistența ridicată și structura exactă conferă lunetelor o stabilitate ridicată și atunci când sunt utilizate cu arme de calibru mare.

Sistemul STEINER cu azot comprimat

Aburirea sau formarea de condens în interiorul lunetei sunt eliminate complet cu această soluție de înaltă tecnologie dezvoltată de  STEINER.

Impermeabilitate

Lunetele Nighthunter rezistă la presiunea apei până la 2 m. Tehnici speciale de închidere ermetică fac posibil acest lucru. Praful, murdăria și umiditatea nu pot să pătrundă în interior.

Rezistente la temperatură

Nici variații de temperatură de la -25 °C până la 65 °C nu compromit funcționarea lunetelor Nighthunter.

 

Fabricate în Germania

 

Lunete seria Nighthunter sunt produse în Germania și testate conform standardelor de calitate STEINER.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Steiner Nighthunter Xtreme 1-5×24

Lunete seria Nighthunter sunt produse în Germania și testate conform standardelor de calitate STEINER.

Steiner