Binoclu Swarovski CL Companion NOMAD 8x30 B Extinde

Binoclu Swarovski CL Companion NOMAD 10x30 B

Swarovski Swarovski

Nou

Vedeți fiecare detaliu crucial cu noul CL Companion NOMAD 10x30. Optica impresionantă cu mărire de 10x vă aduce mai aproape de acțiune. Designul ergonomic și atrăgător al acestor binoclu compact și ușor (500 g/17,6 oz) îi face un companion elegant pentru a recăpăta bucuria descoperirii.

Mai multe detalii

lei 13,500

TVA inclus

 Obiecte frumoase încă mai există.
Uneori vedem ceva și știm instinctiv că este special. Designul, proporțiile și materialele sale, cum este făcută, chiar și cum miroase - totul este perfect! Numim adesea astfel de lucruri „capodopere”, la felca CL Companion NOMAD de la SWAROVSKI OPTIK. Binoclu care combină precizia absolută cu măiestria supremă.
 CL Companion NOMAD este fabricat manual în Austria și finisat în piele fină, tăbăcită vegetal, într-o nuanță frumoasă de maro închis. Fabricat de producătorii premium din Tirol SWAROVSKI OPTIK, sunt necesari mulți pași laboriosi și complicati pentru a produce acest dispozitiv optic rafinat. De îndată ce ridici binoclul, vei fi impresionat de felul în care se simt în mâinile tale. Acest produs premium vine cu o geantă din piele, care face un accesoriu cu aspect inteligent. Dar binoclul nu numai că este perfect proiectat, ci conțin și o optică remarcabilă pentru a vă oferi o vizionare rapidă și extrem de confortabilă.
 Mărirea specifică factorul prin care un obiect pare a fi mai aproape în comparație cu distanța reală. Cu cât mărirea este mai mare, cu atât obiectul pare să fie mai aproape. Cu toate acestea, o mărire mai mare înseamnă și un câmp vizual mai mic. Verificați numele exact al produsului, deoarece numărul din fața „x” specifică mărirea. De exemplu, 10x42 este un dispozitiv cu mărire de 10x.
 Câmpul vizual descrie dimensiunea secțiunii de imagine care poate fi văzută prin optică. Acest lucru este specificat fie în metri (lățime) la o distanță de 1000 de metri (m/1000m), fie în picioare (lățime) la o distanță de 1000 de yarzi (ft/1000 yds), ​​fie ca un unghi (grade). Cu cât mărirea este mai mare, cu atât câmpul vizual este mai mic.
Binoclulul are un câmp vizual mare, ceea ce înseamnă că puteți vedea o zonă largă. Lunetele au o mărire mai mare, ceea ce face câmpul vizual mult mai mic, dar puteți vedea mai multe detalii.
 Diametrul obiectivului specifică câtă lumină poate pătrunde în optică. Acest lucru îl face un factor cheie în performanța unui instrument, de exemplu, în amurg. Cu cât diametrul obiectivului este mai mare, cu atât lentila obiectivului poate capta mai multă lumină. Cu cât împrejurimile sunt mai întunecate, cu atât diametrul obiectivului trebuie să fie mai mare. Verificați numele exact al produsului, deoarece numărul de după „x” specifică diametrul obiectivului în milimetri. De exemplu, un dispozitiv cu sufixul 10x42 are o lentilă obiectiv cu un diametru de 42 mm.
 Cea mai scurtă distanță de focalizare specifică cât de aproape trebuie să fie un obiect pentru a-l vedea clar cu optica. Între această valoare și infinit, este posibilă focalizarea imaginii.
10 Magnification
30 mm Effective objective lens diameter
3 mm Exit pupil diameter
16 mm exit-pupil-distance-eye-relief-mm
108 m/1000m Field of view at m/1,000 m / ft/1,000 yds
6.2° Field of view degrees
6.2° Field of view with eye glasses (%)
58° Field of view apparent
3 m Shortest focusing distance
± 4 dpt Diopter adjustment
>5 dpt Diopter correction at ∞
90 % Light transmission
55-74 mm Pupil distance
17.3Twilight factor acc. to ISO 14132-1
SIZE & WEIGHT
127 mm Length in mm.
118 mm Width in mm.
55 mm Height in mm.
500 g Weight
ENVIRONMENT & CONDITIONS
-25 to +55°C Functional temperature
-30 to +70 °C Storage temperature
13 ft/4 m water depth (inert gas filling Submersion tightness


Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Binoclu Swarovski CL Companion NOMAD 10x30 B

Binoclu Swarovski CL Companion NOMAD 10x30 B

Vedeți fiecare detaliu crucial cu noul CL Companion NOMAD 10x30. Optica impresionantă cu mărire de 10x vă aduce mai aproape de acțiune. Designul ergonomic și atrăgător al acestor binoclu compact și ușor (500 g/17,6 oz) îi face un companion elegant pentru a recăpăta bucuria descoperirii.

Swarovski