GLACIER Extinde

Termic Trabaldo Gino GLACIER

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 976

TVA inclus

Am revoluționat un cap iconic al vânătorii de munte împrumutându-i caracterul practic și îmbunătățindu-i confortul. GLACIER  constă dintr-o inserție frontală în  WINDSYSTEM antivent  , în timp ce spatele și părțile laterale sunt din polipropilenă  DRYARN® a lucrat cu tehnologie perfectă. Acest lucru conferă îmbrăcămintei o potrivire perfectă și un echilibru corect între transpirație și protecție împotriva agenților externi. Structurile tridimensionale de pe umeri și spate distanțează rucsacurile de piele, menținând fluxul de aer necesar pentru transpirație și uscare constantă. Buzunarul mare din plasă întinsă frontal vă va permite să găzduiți confortabil binoclul, precum și alte obiecte, cum ar fi vizualizatoarele și telemetrele, evitând oscilațiile enervante în timpul călătoriei. Punga frontală este, de asemenea, accesibilă prin intermediul a două buzunare laterale pentru a colecta în mod convenabil accesoriile din partea de jos. Membrana frontală izolează buzunarul din plasă de căldura corpului evitând aburirea lentilelor. Armături în  SCHOELLER ®  DRYSKIN pe umeri și antebrațe completează echipamentul.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Termic Trabaldo Gino GLACIER

Termic Trabaldo Gino GLACIER

BLUZA TERMICA TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Termice Trabaldo Gino