WARRIOR PRO Extinde

Pantaloni Trabaldo Gino WARRIOR PRO

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

Pantaloni tehnici de vanatoare Trabaldo Gino

Mai multe detalii

lei 1,650

TVA inclus

WARRIOR PRO - pantaloni cu linii tehnice, folosește tehnologia TITANIAL pentru armăturile din față, cu rezistenta la agatare si abraziune, fara a sacrifica confortul datorita utilizarii lui KETRATEX STRETCH.
TITANIAL reprezintă cel mai înalt nivel care a fost atins astăzi prin tehnologiile sale avansate. A reușit să obțină țesături care combină cu ușurința respirația cu o duritate incomparabilă. Fabricat dintr-un amestec de fibre de înaltă tenacitate, inclusiv Dyneema®, de 15 ori mai puternic decât oțelul, TITANIAL este o nouă piatră de hotar. Reduce greutățile și îmbunătățește rezistența, abilitățile pe care lumea de vânătoare le caută în mod constant. Zona de confort din zona inferioară a spatelui vă va oferi mai multă libertate de mișcare, în timp ce Top Fix, va va permite să vă atașați cizmele, vă va face să uitați totul despre ghete.

Disponibil în două variante: impermeabil (WARRIOR PRO) și non-impermeabil (WARRIOR).

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Pantaloni Trabaldo Gino WARRIOR PRO

Pantaloni Trabaldo Gino WARRIOR PRO

Pantaloni tehnici de vanatoare Trabaldo Gino

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino