GENESIS HV Extinde

Jacheta vanatoare Trabaldo Gino GENESIS HV

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

GEACA VANATOARE TRABALDO GINO GENESIS HV

Mai multe detalii

lei 2,650

TVA inclus

Versiune cu vizibilitate ridicată a modelului GENESIS. O jachetă cu o potrivire subțire, linii elegante și echilibrul potrivit între ușurință și forță. GENESIS HV  este propus ca un articol vestimentar extrem de versatil, capabil să se adapteze la activități de vânătoare multiple în virtutea caracteristicilor sale tehnice, pe care le puteți aprecia pe cele mai variate terenuri. Țesătura de bază este nostru  CORDURA lumina ® cu KETRATEX  ușoare întăriri  pe mâneci și  CORDURA ® se întind pe spate, pentru a combina rezistenta mare la abraziune cu o libertate de mișcare maximă. Fundul sacoului și coatele sunt în   KETRATEX bielastic GENESIS HV  este laminat cu membrană RAINSYSTEM  pentru a asigura impermeabilitatea buzunarelor externe și pentru a limita absorbția apei din țesăturile de suprafață care ar cântări îmbrăcămintea. Fermoarul frontal cu glisor dublu vă permite să prindeți un al doilea strat în interior pentru a adăuga căldură dacă nu a fost suficient acum. GENESIS HV  este completat cu 4 buzunare frontale, 2 în interior, o ușă satelit și o geantă mare de jocuri din spate.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Jacheta vanatoare Trabaldo Gino GENESIS HV

Jacheta vanatoare Trabaldo Gino GENESIS HV

GEACA VANATOARE TRABALDO GINO GENESIS HV

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino