VERTICAL Extinde

Jacheta Trabaldo Gino VERTICAL

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

GEACA VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 2,650

TVA inclus

Este softshell-ul seriei  ALPINE CHALLENGE . Cei care merg pe munte știu, membranele impermeabile reprezintă adesea un dezavantaj în timpul activității, limitând evacuarea transpirației și udând astfel straturile pielii. Pentru aceasta  VERTICAL  este o jachetă în mod deliberat fără membrană impermeabilă pentru a se adapta nevoilor de vânătoare în munți. Țesătură exterioară hidrofugă din  SCHOELLER ®  DRYSKIN  , rezistentă la vânt, ușoară, termică și respirabilă, menținând în același timp o bună rezistență la înșurubare. Întăririle din  TITANIAL pe umeri și pe spate sunt modelate pentru a proteja îmbrăcămintea de frecarea rucsacului, în timp ce pielea ecologică de pe umeri și șolduri protejează de frecare evitând foșnetul. Subraț în   stretch KETRATEX pentru a asigura o potrivire uscată și confort în mișcare. VERTICAL a fost creat pentru a oferi protecție și capacitate vânătorilor de munte, astfel încât poziționarea buzunarelor este concepută și pentru aceste activități. 6 buzunare frontale, dintre care două sunt amplasate în partea de sus, astfel încât să poată fi utilizate chiar și atunci când cureaua rucsacului se strânge în talie. Două buzunare joase ascunse de burduf și două buzunare laterale completează echipamentul. Geanta de joc spate, capabilă și versatilă, cu burduf vă va oferi spațiu pentru toate nevoile dvs., în timp ce fermoarele de pe gât transformă jacheta într-o vestă.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Jacheta Trabaldo Gino VERTICAL

Jacheta Trabaldo Gino VERTICAL

GEACA VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino