ASCENT Extinde

Pantaloni Trabaldo Gino ASCENT

Trabaldo Gino Trabaldo Gino

Nou

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO

Mai multe detalii

lei 1,550

TVA inclus

Pantaloni ușori din seria ALPINE CHALLENGE, dedicat ieșirilor timpurii și monitorizării verii la munte. ASCENT întruchipează ADN-ul seriei datorită combinației de modele derivate din alpinism și materiale specifice pentru vânătoare. Ușor datorită  ripstopului  stretch CORDURA  ® folosit ca țesătură de bază  pentru o senzație plăcută de confort și protecție. Cu toate acestea, ASCENT  nu renunță la rezistență și încorporează țesătura noastră TITANIAL în armăturile din față   pentru a îmbunătăți rezistența la abraziune și rupere în timpul avansării. Cele mai bune caracteristici tehnice, cum ar fi  zona de confort  lombară, fixarea portbagajului cu  sistemul Top-Fix  Și pantalonii elastici în  stretch KETRATEX  garantează confortul în timpul plimbărilor lungi. ASCENT  este un pantalon fără căptușeală pentru cei care au nevoie de ușurință și respirabilitate maximă atunci când temperaturile cresc, dar pentru a îmbunătăți în continuare acest aspect am introdus două fermoare generoase de ventilație în partea din spate a picioarelor. Armăturile gleznei din piele ecologică robustă și silențioasă tipice liniei și finisajele bej completează îmbrăcămintea.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment. Vă rugăm să vă logați pentru a putea adauga părerea despre produs. Vă mulțumim!

Scrieţi o recenzie

Pantaloni Trabaldo Gino ASCENT

Pantaloni Trabaldo Gino ASCENT

PANTALONI VANATOARE TRABALDO GINO

A trecut aproape un secol de la bunici la actuala conducere, care produc materiale de calitate si fibre. De la începutul marca TRABALDO a fost sinonim cu calitatea, indiferent de tipul de produs.

Trabaldo Gino